• Czyszczenie sl Autor: ~1_20 [5.173.193.*]
    Elek zapakowany znaczy że zjedziemy jeszcze niżej,na zakupy czekam w okolicy 1,20 zł
  • Re: Czyszczenie sl Autor: ~elek [5.173.249.*]
    Wszyscy czekamy na taką promocje będziemy wtedy brać po 50 k ale kiedy to nastąpi ?Może zdradzisz tajemnicę
  • Re: Czyszczenie sl Autor: ~Waterloo [89.64.32.*]
    fajnie by było. Moja średnia w tej chwili 1,34. Z chęcią zapakuję taniej. Jeszcze trochę pieniedzy na takie okazje jest. Chyba że dkoczy do 1,4 to znowu oddam wszystko :)
    Ja mam średnią o 1 grosza drożej 1,35 ale za dużo nie brałem czekam może pawełek puści jakieś negatywne info żeby samemu zapakować to się obkupimy daj znać jak będziesz brał pozdrawiam:)
  • Re: Czyszczenie sl Autor: ~mm [83.28.254.*]
    Dyskusja jak na Rankprogresie , dwóch cyrkowców zapakowanych pociesza się od 2,40 że jak kurs spadnie to będą nadstawiać koszyki i pakować pod korek...
    Tak ładują w te koszyki, że dziś po 1,50 nikt nie kupuje..
    (comtrader, max) popatrzcie i poczytajcie wcześniejsze posty - elek wyrasta tu na przywódcę w zbieraniu :)

Może warto sprawdzić u moderatora czy mały pawełek nie udziela się negatywnie na temat. firmy-ostatnie ostrzeżenie pawełku przekonałeś się przecież
  • Re: Czyszczenie sl Autor: ~prezio [5.173.195.*]
    dobierajcie jeszcze,oddacie jak będzie niżej
  • Re: Czyszczenie sl Autor: ~mm [31.0.83.*]
    Zastanów się czy ty nie za dobrze piszesz o tej firmie. Jak narazie kurs nie potwierdza Twojego optymizmu. Zastanów się czy nie zgłosić siebie do moderatora za naganianie ...
    Piszę jako inwestor -firma jest na C/wk 0,5 czyli za połowę wartości cały czas przynosi dochody zysk też jest uzależniony od kursu dolara a dolar rośnie to co mam pisać.Jeśli chcesz to możemy pisać same negatywy ale po co?Jjeśli uważasz że kłamie to podaj mnie do moderatora ale wiadomo że chcesz zwalić kurs i piszesz pod różnymi nickami żeby tanio się obkupić
  • Re: Czyszczenie sl Autor: ~mm [31.182.140.*]
    Co dziś mądrego napiszesz ?
    Kogo podasz do moderatora :)
    Czy już znajomi królika wiedzą jaki będzie oficjalny raport i komuś puściły nerwy - nie będzie wywalał po 2000 szt.
    Zalatuje drugim krezusem tylko tam historia skończyła się na wk a tu jest 1/3 wk

Pozdrawiam

[x]
ELEMENTAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.