Że tak zapytam... Czy to jakaś zorganizowana akcja? Przez ostatnie dni nie było żywej duszy na forum, zero komentowania, zero wypowiedzi, az tu nagle wczoraj nastapil nagły, zupełnie nieoczekiwany wysyp analityków, medrców, wizjonerów zapowiadających kłopoty Wikany. Interesujące...
1. dlatego ze robily to na dziesiatkach innych spolek dokladnie w ten sam beznadziejny i bezsensowny sposob, czesc z nich za pewne zmuszona umorzeniami i róznego rodzaju wymogami dotyczcaymi struktury portfela 2. na skutek przejęcia TFI Pekao przez TFI PZU i przebudowanie portfela
3, trudno powiedziec czy nie mialo to tez na przyklad zwiazku z byc moze planowanym przymusowym wykupem i dogadaniu sie pewnych osob, od listopada 2017 do sierpnia 2018 wiele wskazywało, że do takiego wykupu sytuacja na Wikanie zmierza, a sporo osob dzialajacych wokol spolki na przeszlosc zwiazaną z funduszami
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z tego, że właśnie przedstawiłeś się jako cham wykorzystujący nieświadomość innych (oczywiście to tylko Twój stan mentalny tak postrzegający sprzedających, którzy w rzeczywistości nie są "baranami").
doprawdy? to naprawde interesujące... czy ja sie gdziekolwiek odniosłem do sprzedajacych? daj Pan spokój... zastanów sie lepiej w jaki sposob sam swoimi prowadzacymi zupełnie do niczego abstrakcyjnymi wywodami sam przedstawiasz sie na tym forum, nie zamierzam z Tobą dyskutować, bo juz dawno dojrzałem do tego, że to jedynie strata czasu
Ooo jest i ten typ. Gdzie byles przez ostatnie 2 msce od powstania porozumienia. Brakowało Ci odwagi? W sumie i tak szacun. W przeciwieństwie do Wujka masz na tyle honoru by podpisywać sie ciągle tym samym nickiem