• Cos sie świeci Autor: ~piotr [89.74.50.*]
    patrzac na to co sie dzieje i zlecenia sprzedaży widac ze cos sie szykuje jakas gruba podbita!!
  • Re: Cos sie świeci Autor: ~Alek [31.0.22.*]
    Nie będzie żadnej podbity. Zwyczajnie wszyscy co mieli sprzedać już sprzedali. Ja też. Nie ma sensu czekać na jakiś cud. Położyli tą spółkę i tyle.
    Teraz zostawią pewnie ja takiego trupa, a właściwą działalność będą prowadzić przez easttrade. Po co im spółka gdzie musieliby się dzielić zyskiem z akcjonariuszami. Powiedzcie mi.
    Teraz tylko dla satysfakcji jakiejś trzeba żeby prokurator się tym zajął. Bo ma drani nie ma innego sposobu
  • Re: Cos sie świeci Autor: ~piotr [89.74.50.*]
    ja wiem z nieoficjalnych źródeł ze jakas akcja ma byc. Popatrz na interia zlecenia sprzedaży jak są poustawiane zlecenia. tu weszła jakas banda nakupił ktos mnóstwo papieru naganiali na forach miedzy innymi tego trupa stoppoint i innych społkach,
  • Re: Cos sie świeci Autor: ~Obserwator [83.27.7.*]
    Haha ale opowiadacie bajki. Byle by od was to ktoś odkupił. Hahaha nima komu. A wy chcecie pompę, czekając na cud zamiast brać pkc jak macie podobno takie świetne infa. Kupy się wam to nie trzyma więc nie ośmieszać się.
  • Re: Cos sie świeci Autor: ~Asparuch [46.134.111.*]
    Niejaki inwestor z hameryki co robi auta na prąd (jak nasze melex'y i wozki z suchedniowa) moze wejsc w alejke. To plotka ale z pewnego zródła. Od kolegi kolegi kolegi kolegi który zna kolege co jest kolegom leonardo muzga. I co wy na to? Ponoć 2 miliony rupi indyjskich przeznacza na ten star ap. Opadły kopary?
  • Re: Cos sie świeci Autor: ~Asparuch [165.225.72.*]
    Heheheh Człowieku małej wiary uwierz. Chopie nie znosz sie a się odzywosz. Ale ruszyło wos stoppointowce co?
    nic nie ruszyło to jest puste gadanie uwierzę jak zobaczę razie kicha kicha pogania
    tego szajstwa jedynie moze kupic Kononowicz inwestningu w sweterku z jeleniem buahahha
  • Re: Cos sie świeci Autor: ~pasikonik [109.207.108.*]
    Uważajcie na Damiana P. bo to podejrzana postać!!! Dużo gada mało robi i ogólny jakiś buc sterowany przez górę chyba....

tutaj macie link to wywiadu z tym magikiem:

link
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.