Nie będzie żadnej podbity. Zwyczajnie wszyscy co mieli sprzedać już sprzedali. Ja też. Nie ma sensu czekać na jakiś cud. Położyli tą spółkę i tyle.
Teraz zostawią pewnie ja takiego trupa, a właściwą działalność będą prowadzić przez easttrade. Po co im spółka gdzie musieliby się dzielić zyskiem z akcjonariuszami. Powiedzcie mi.
Teraz tylko dla satysfakcji jakiejś trzeba żeby prokurator się tym zajął. Bo ma drani nie ma innego sposobu
ja wiem z nieoficjalnych źródeł ze jakas akcja ma byc. Popatrz na interia zlecenia sprzedaży jak są poustawiane zlecenia. tu weszła jakas banda nakupił ktos mnóstwo papieru naganiali na forach miedzy innymi tego trupa stoppoint i innych społkach,
Haha ale opowiadacie bajki. Byle by od was to ktoś odkupił. Hahaha nima komu. A wy chcecie pompę, czekając na cud zamiast brać pkc jak macie podobno takie świetne infa. Kupy się wam to nie trzyma więc nie ośmieszać się.
Niejaki inwestor z hameryki co robi auta na prąd (jak nasze melex'y i wozki z suchedniowa) moze wejsc w alejke. To plotka ale z pewnego zródła. Od kolegi kolegi kolegi kolegi który zna kolege co jest kolegom leonardo muzga. I co wy na to? Ponoć 2 miliony rupi indyjskich przeznacza na ten star ap. Opadły kopary?