• Aton HT Autor: ~MAXC [78.8.165.*]
    Nie dajcie sie wyleszczyc z akcji. Przed nami super newsy i znakomita przyszlosc. Rekomneduje zakup ! 1,5 zl juz wkrotce
  • Re: Aton HT Autor: ~Stefan [78.8.165.*]
    Tak.... Ktos wie i zbiera. Trzeba trzymac i nie oddawac. Bo pozniej bedzie placz....
    Instlalacja jest. Zainteresowanie duze tylko czekac na zamowienie i jedziemy do gory !
  • Re: Aton HT Autor: ~andrzej [78.10.180.*]
    tak, ale jak ktoś wczoraj ośmioma papierami zbił ładnie kurs
  • Re: Aton HT Autor: ~Stefan [78.8.165.*]
    Sam sobnie sprzedaje i tak kurs obniza, bo chce jeszcze zebrac. Ja tak to widze, dlatego sugeruje nie sprzedawac po tym niskim kursie.. Bedzie wyzej i to znacznie !
  • Re: Aton HT Autor: ~andrzej [83.26.201.*]
    też jestem tego zdania, do tego obrót jest prawie zerowy
  • Aron ht Autor: ~koki1971 [89.64.47.*]
    Nie oddam taniej jak 6zł i ch.j śmierdzący mnie to obchodzi nie słucham brudnych nagraniach ważne to co powiedział inż.Barczyk firma wstaje z kolan
  • Re: Aron ht Autor: ~FFF [85.222.119.*]
    A kiedy i gdzie tak Barczyk powiedział? Czy miał jakieś argumenty na to?
  • Re: Aron ht Autor: ~Puffinns [188.147.34.*]
    Powodzenie pokazów instalacji do utylizacji odpadów stałych i odorow ukierunkowuje klientów z Włoch i południowych sąsiadów. Rodzina Barczykow promuje instalacje suszenia owoców i Puffins to dywersyfikacja palety instalacji. Kurs wyczekuje?
  • Re: Aron ht Autor: ~FFF [85.222.119.*]
    Poproszę o źródło tych "rewelacji". Podobnych informacji była cała masa 8-10 lat temu i nic z tego nie wyszło. Wszystko co najlepsze z tej technologii trafiło do Promistech, a Aton nie ma nawet już własnej strony (może Aron ht ma). Kurs natomiast najlepiej pokazuje, ile jest warta spółka.
    Każdy, kto pisze, że jest inaczej, to albo jest naiwny, albo nagania, żeby na podbitce upchnąć trochę papieru toaletowego.

• Re: Aron ht Autor: ~Tom [37.47.150.*]
    Te bajki ja salyszalem 6 lat temu
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.