• KURS Autor: ~Nowy [95.49.222.*]
    Jestem tu od niedawna, dlatego pytam, bo pewnie wiecie lepiej:
    Czy jest jakiś racjonalny powód tego spadku od polowy 2017 roku oprócz bessy na rynku?
    Czytam sprawozdania i nie wiem, czy to okazja, czy ja czegoś po prostu nie dostrzegam

Dzięki z góry
  • Re: KURS Autor: ~Piotrek [5.173.113.*]
    Na dzień dzisiejszy spolka ma niska wycenę, raporty miesięczne dają podstawę do tego że sprawozdania kwartalne będą bardzo dobre. Ponadto został odnotowano wzrost importu aut używanych co też jest dobra informacja.
  • Re: KURS Autor: ~Apr [95.40.52.*]
    Jedna z lepszych spółek w swigu. Jak będą napływy do funduszy, to będzie pompka. Spadki bez fundamentalnej przyczyny.
  • Re: KURS Autor: ~Alfons_Petarda [93.179.250.*]
    Lecimy na północ
  • Re: KURS Autor: ~mieeeet [83.28.251.*]
    Wzrost zysku netto w 2018, to ponad 20 milionów więcej niż w roku 2017, perspektywy na 2019 jeszcze lepsze, wię sam sobie odpowiedz, czy warto kupić akcje tej spółki.Ucieczka funduszy z GPW zachamowała te wzrosty, ale to się może zmienić gdy sytuacja w Kraju się unormuje.
  • Re: KURS Autor: ~baca [95.49.30.*]
    tylko info o dywidendzie ruszy kurs
  • Re: KURS Autor: ~mieeeet [83.28.251.*]
    Masz rację,że to by ruszyło kursem, ale oni ciągle się rozwijają, więc chyba dewidendy jeszcze nie bedzie, co nie zmienia faktu,ze można tu ulokować jakieś srodki, ponieważ tu brak zagrożeń ze względu na niedowartościowanie spółki i zdrowe fundamenty.
  • Re: KURS Autor: ~baca [95.49.58.*]
    w ubiegłym roku,też się rozwijali, a kurs był 1zł niżej.dlatego bez info o dywidendzie długo się nie utrzymamy nad 4
  • Re: KURS Autor: ~Alfons_Petarda [85.219.141.*]
    To lepiej inwestować w spółki, które się zwijają?
  • Re: KURS Autor: ~baca [95.49.58.*]
    pisze tylko,że info o dywidendzie by się przydało,bo wyniki będą dobre w/g mnie
[x]
AUTOPARTN -2,83% 22,30 2026-04-20 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.