• Mimo wszystko fatalne wyniki Autor: chrisinet [5.173.62.*]
    Rynek ma zawsze rację i mimo pozornie dobrych wyników trzeba zwrócić uwagę na znaczne zwiększenie zobowiązań krótkoterminowych. Gdyby wynik netto byłby wyższy o 200-300 procent w stosunku do 2017 to byłoby jakieś uzasadnienie do dywidendy 2-3 zł.
    Szacunek dla zarządu za ostrożność w szafowaniu pieniędzmi na dywidendy.
    Rynek był mocno rozgrzany i należy mu się odpoczynek i korekta.
  • Re: Mimo wszystko fatalne wyniki Autor: ~Ksiegowy [5.172.255.*]
    Ty sie pojawiasz zawsze kiedy zaczyna sie zmiana trendu swietny barometr z Ciebie
  • Re: Mimo wszystko fatalne wyniki Autor: ~chrisinet [5.173.59.*]
    Dziekuje, mozliwe, ze to jest koniec dobrej koniunktury dla spolki. A chyba najlepiej gdy zarzad skupi akcje, sciagnie z gieldy, wyplaca sam sobie dywidendy I zejdzie swiatu z oczu:) dalem kotu przysmak z biedronki z tunczykiem I spytalem.czy wyniki ropczyc byly.dobre. kot zapiszczal I odszedl od miski:) tak bylo.
  • Re: Mimo wszystko fatalne wyniki Autor: ~bezrobotnyinwestor [89.234.227.*]
    Jak się okoci z drugim takim to daj znać. Na pytania o zmianę trendu też odpowiada?
  • Re: Mimo wszystko fatalne wyniki Autor: ~Alan [5.173.241.*]
    Wyniki są bardzo dobre, a pokład opuściła leszczyna co liczyła na 5 zł dywidendy. Przecież obrót to tylko 6000 akcji. Możecie mi wierzyć albo nie ale jeden średni inwestor mógłby odwrócić trend, tylko po co?
  • Re: Mimo wszystko fatalne wyniki Autor: ~chrisinet [5.173.68.*]
    Wszystko zmierza ku temu co zrobil Roman Karkosik z drobnymi na Hutmenie. Meczyl ich latami, sady I stowarzyszenia inwestorow nic im nie pomogly. Szkoda sobie zawracac glowe dywidendami, przeciez odetna to od kursu w formie brutto a inwestorzy dostana netto. Wiec po co szum. Stowarzyszenie akcjonariuszy powstalo zeby wykurzyc cala reszte I tego spodziewac sie w przyszlosci co zrobil Romek na hutmenie:) zycie jest brutalne
  • Re: Mimo wszystko fatalne wyniki Autor: ~Alan [5.173.241.*]
    Człowieku, 6000 akcji i ty piszesz Hutmenie? Ja mam nawet teraz po tej "mega zwale" 100% zysku i z dywidendy 6% (kupiłem po 18 zł).
    Kilkudziesięciu drobnych oddało i tyle, klasyka. Słabe ręce co kupowały pod dywidendę puściły. Jak myślisz kto zbierał te grosze i kto jutro będzie jeszcze zbierać?
  • Re: Mimo wszystko fatalne wyniki Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Jak na Hutmenie lub jak na Famie. W Rpoczycach w ciemie nie są bici wiedzą jak wyrolować malutkich.
  • Re: Mimo wszystko fatalne wyniki Autor: ~hehehe [83.24.101.*]
    nikt nie bedzie zbierac - jutro nastepne 6 tys i mamy 30 zł
[x]
ROPCZYCE -0,43% 23,20 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.