A co tam moze byc? Spotkanie milej pan8 notariusz z mila pania ajcjonariusz. Kawka, herbatka. Rodzinna atmosfera...nie bylem. Bo i po co? Mam ciekawsze rzeczy do roboty.
https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/marek-falenta-scigany-listem-gonczym-nie-takich-kozakow-namierzali,921916.html podobny los czeka moim prywatnym zdaniem AP
Kolego obserwuje twoje wpisy widzę że jesteśmy akcjonariuszami podobnych firm tzn Hyperion energoinstal, Boruta Zachem choć z tą ostatnią to nie jestem pewien. Na giełdzie niestety mamy do czynienia nie z inwestowaniem a cwaniactwem, złodziejstwem gdzie właściciele spółek tylko szukają okazji aby drobnych tzn dawców kapitału puścić w skarpetkach tak jak by to była naturalna rzecz na GPW i po to się na nia wchodzi. Co myślisz o enegroinstalu i Zofiówce w końcu kontrakt rozliczony spółka z olbrzymim potencjałem do wzrostu.
Trzymam. Co bedzie zobaczymy. Zofiowka rozliczona i na koniec poeinno bylo wpasc cos niecos do kasy. Ciekawe co bedzie z Radlinem. Zastanawia przelozenie terminu raportu.
Ja osobiście bardziej niż na wiadomości obserwuje kurs AT i pod to podejmuje decyzję o kupnie bądź sprzedazy. Kurs idzie do góry choć obrót na walorze jest żaden ewidentnie ktoś to kontroluje. Wykres wygląda dobrze mimo że troch e poszło za płasko. Zastanawiam się nad kupnem jeszcze paru k choć odstrasza mnie brak obrotu, ciężko będzie wyjść ewentualnie nastawić się na powrót dywidendy i poczekać do przyszłego roku
Mam odmienne zdanie na ten temat. Wracajac do Hyperion S.A Czekam na finalne rozwiazanie problemu Hyperionu. Moim zdaniem powinno to nastapic przed jesienia.
Zapewne. Na poziomie energerycznym uderza to w kilka nastepnych pokolen. Ale i obecni sprawcy tego zamieszania maja zdaje sie spore klopoty ze soba. Ale zacisnietej piesci otworzyc nie chca.
Chcial to kupic Solorz, chcial Orange, teraz moglby kupic Morawiecki, tyle ze z Morawieckim jest ten problem, ze on z przyczyn przyczyn ideologiczbych moglby to kupic jedynie bardzo tanio. Popatrz na Ursus, popatrz na Hawe itd.
Beda ich grilowac, dowalac im kare za kara, moze ich zamkna (Falente puscili wolno) i i tak przejma ten interes za psi grosz. A jak przejma pakiet to dla nas lepsze wezwanie w cenie z 2012 roku niz czekanie na Godota.