• Walne Autor: ~Bert [178.8.237.*]
    Ma ktoś jakieś info co na walnym?
  • Re: Walne Autor: ~Pretyou [83.23.243.*]
    Czekamy za komunikatami
  • Re: Walne Autor: ~Buldozer [188.146.225.*]
    A co tam moze byc? Spotkanie milej pan8 notariusz z mila pania ajcjonariusz. Kawka, herbatka. Rodzinna atmosfera...nie bylem. Bo i po co? Mam ciekawsze rzeczy do roboty.
  • Re: Walne Autor: ~Pretyou [37.47.228.*]
    Czekamy za komunikatami, choć pewnie i tak nic ciekawego nie napiszą.
  • Re: Walne Autor: ~Buldozer [188.147.101.*]
    https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/marek-falenta-scigany-listem-gonczym-nie-takich-kozakow-namierzali,921916.html podobny los czeka moim prywatnym zdaniem AP
    Kolego obserwuje twoje wpisy widzę że jesteśmy akcjonariuszami podobnych firm tzn Hyperion energoinstal, Boruta Zachem choć z tą ostatnią to nie jestem pewien. Na giełdzie niestety mamy do czynienia nie z inwestowaniem a cwaniactwem, złodziejstwem gdzie właściciele spółek tylko szukają okazji aby drobnych tzn dawców kapitału puścić w skarpetkach tak jak by to była naturalna rzecz na GPW i po to się na nia wchodzi. Co myślisz o enegroinstalu i Zofiówce w końcu kontrakt rozliczony spółka z olbrzymim potencjałem do wzrostu.
  • Re: Walne Autor: ~Buldozer [188.146.227.*]
    Trzymam. Co bedzie zobaczymy. Zofiowka rozliczona i na koniec poeinno bylo wpasc cos niecos do kasy. Ciekawe co bedzie z Radlinem. Zastanawia przelozenie terminu raportu.
  • Re: Walne Autor: ~Pretyou [37.47.195.*]
    Ja osobiście bardziej niż na wiadomości obserwuje kurs AT i pod to podejmuje decyzję o kupnie bądź sprzedazy. Kurs idzie do góry choć obrót na walorze jest żaden ewidentnie ktoś to kontroluje. Wykres wygląda dobrze mimo że troch e poszło za płasko. Zastanawiam się nad kupnem jeszcze paru k choć odstrasza mnie brak obrotu, ciężko będzie wyjść ewentualnie nastawić się na powrót dywidendy i poczekać do przyszłego roku
  • Re: Walne Autor: ~Buldozer [79.184.38.*]
    Mam odmienne zdanie na ten temat. Wracajac do Hyperion S.A Czekam na finalne rozwiazanie problemu Hyperionu. Moim zdaniem powinno to nastapic przed jesienia.
    Czekamy na komunikaty z walnego może dadzą jakieś wyjaśnienia co do uchwał
    Nie dadza zadnych wyjasnien.
    Znasz eksperyment z malpa trzymajaca kasek z reka uwieziona w sloiku?
    Nie znam ale znam powiedzenie chciwy dwa razy traci i drugie ukradzione pieniadze nie cieszą tak bardzo jak uczciwie zarobione.
    Zapewne. Na poziomie energerycznym uderza to w kilka nastepnych pokolen. Ale i obecni sprawcy tego zamieszania maja zdaje sie spore klopoty ze soba. Ale zacisnietej piesci otworzyc nie chca.
    Chcial to kupic Solorz, chcial Orange, teraz moglby kupic Morawiecki, tyle ze z Morawieckim jest ten problem, ze on z przyczyn przyczyn ideologiczbych moglby to kupic jedynie bardzo tanio. Popatrz na Ursus, popatrz na Hawe itd.
    Beda ich grilowac, dowalac im kare za kara, moze ich zamkna (Falente puscili wolno) i i tak przejma ten interes za psi grosz. A jak przejma pakiet to dla nas lepsze wezwanie w cenie z 2012 roku niz czekanie na Godota.
[x]
HYPERION 3,70% 0,28 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.