Bardzo merytoryczna wypowiedź, długo nad tym myślałeś? Hahahahah poziom polskich "inwestorów" spada na psy, dla paru groszy cały dzień waruja i błyszczą inteligencja hahah
a Ty lolo co taki kapryśny ? Może lepiej zacząć pisać coś konstruktywnego, a nie tylko info, będzie wzrost, petarda, upadek, emisja i bezsensowne pisanie w jedną i drugą stronę...
Ja jestem Termo i coś wam powiem jak myślicie po co tyle as akcji Termo posiada spółka GNV? .W konwersji wyceniali i liczyli akcje Termo po 1.5zł ,czy po to żeby stracić? Zrozumcie że to nie jest gra o GROSZ LUB DWA. A infa bardzo dobre się pojawią ,kto chce niech sprzeda, nie wszyscy muszą zarobić
Termo szklana kula Ci się popsuła? :) Twoje przepowiednie obecnie nie posiadają żadnej mocy :) to tak jakby w prognozie pisali, że będzie słońce i jak pojawi się za dwa miesiące chwaliliby się, że to przepowiedzieli...
Ja ponad rok czekam brałem po 1zl i usredbiam nawet do 15gr opłaciło się. Dobieram co jakiś czas co mi wpadnie wolna kasa lub zysk z innych spółek :) Infa będą i będą wzrosty o to się nie bójcie :D
sam widzisz :) podobnie jak naganianie na spadki od tego kurs nie spadnie, umowmy sie ze nikt nic nie pisze az do umowy, wytrzymacie? Napisze dopiero po umowie, dlugo czekac nie bede musial na to :))