Niech poprostu zjadą na te 10zł i biorę pod korek. Ktoś tu próbuje nas przekonać że nie warto mieć tych akcji a ja myślę, że jest promocja, ale chcę jeszcze niżej. Potem będą infa i kurs odbije.
Do maja będziemy kołowali w przedziale 12,50-15,50 W maju po raporcie będziemy wiedzieli ilu pracowników jest zatrudnionych ilu na umowa B2B Info krótkofalowo będzie podbijało kurs. Firma bez ludzi jest niezbyt wiele warta
Na razie to uzupełniłem akcje. Chwała niech będzie farmie że dziś część niecierpliwych tam pobiegła. Te dzisiejsze oddam dokładnie za 15 50 pod PD na switch. Łatwa kaska. Podziękował
Dnia 2019-03-25 o godz. 14:05 ~Minifund napisał(a): > Na razie to uzupełniłem akcje. Chwała niech będzie farmie że dziś część niecierpliwych tam pobiegła. Te dzisiejsze oddam dokładnie za 15 50 pod PD na switch. Łatwa kaska. Podziękował
...a jak nie urośnie do zaplanowanego kursu?co zrobisz?
Łon wam nie odpowie co zrobi jak nie urośnie,ale ja wam powiem co zrobi,po prostu krótkimi skokami z rozchylonymi pośladami,uda sie do latryny na posiłek regeneracyjny..