• A co jeśli... Autor: ~Obserwator [176.103.75.*]
    ... jeśli prezes wyprzedawał się w obawie o wyrok w sprawie zwrotu dotacji?

Wstaję dziś rano a tu takie info:

http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,409845

Hm... :-)
  • Re: A co jeśli... Autor: ~Obserwator [176.103.75.*]
    Mierziło mnie żeby kupić w piątek :-/
  • Re: A co jeśli... Autor: ~fld [31.0.127.*]
    Info bez znaczenia jest juz w cenie
  • Re: A co jeśli... Autor: ~139 [37.248.155.*]
    Dnia 2019-03-24 o godz. 09:55 ~Obserwator napisał(a):
    > Mierziło mnie żeby kupić w piątek :-/

Wczoraj o tym infie ktoś na forum nadawał,
    bez znaczenia .
    Inna rzecz zamiast zrobić wszystko żeby pomóc firmom dla których jest nadzieja na
    dobry produkt końcowy to jak zwykle nasi krawaciarze i nasze garsoniery robią wszystko
    żeby takich z zacięciem z inicjatywą ludzi niszczyć bo to Polskie nie węgierskie francuskie i niemieckie ,
    po co nasi mają coś wynaleźć i opatentować skoro można z zagranicy wszystko importować polska to
    bogaty kraj w głupotę urzędników .
    Dlaczego nie ma możliwości zweryfikowania danego urządzenia patentu gdzie są ci Inżynierowie ci wykwalifikowani
    rzeczoznawcy od oceny danego urządzenia tego lub innego ,tutaj nie chodzi o jeden zakład lecz o wiele
    takich którym brakuje kasy na dokończenie inwestycji do licznych prób itd. et cetera.
    Na termy do Torunia są ciężkie miliony z którego żaden dochód dla Państwa tylko dla kilku osób .
  • Re: 139 Wczoraj o tym infie... Autor: ~Obserwator [176.103.75.*]
    Bardzo trafne, wartościowe uwagi będące niestety rzadkością na tym forum.
    My Polacy sami się zarzynamy. Dużo gadamy - mało robimy choć moglibyśmy bo potrafimy. Zamiast robić coś swojego - łatwiej importować. Wszechobecna łatwizna i lenistwo wymieszane z kombinowaniem i zastanawianiem się jak tu wykiwać innych. Zbiera mi się na wymioty jak patrzę na poczynania ludzi, którzy są u władzy ( nieważne której, bo nie chcę wywoływać politycznej kłótni ), mają wpływ na naszą gospodarkę i kierują nią tak jak mały dyzio z przedszkola widząc jedynie własny interes. Oczywiście propaganda robi swoje i kreuje obraz zielonej wyspy.

Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnego niedzielnego popołudnia.
  • Re: A co jeśli... Autor: ~HEHE [62.69.247.*]
    Dnia 2019-03-24 o godz. 09:53 ~Obserwator napisał(a):
    > ... jeśli prezes wyprzedawał się w obawie o wyrok w sprawie zwrotu dotacji?
    >
    > Wstaję dziś rano a tu takie info:
    >
    > http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,409845
    >
    > Hm... :-)

I co by mu dało te 70K zeta? Mają jeszcze około roku czasu by zarobić jakieś pieniądze. Na samo uzasadninie wyroku czeka się kilka miesięcy (ja w prostej sprawie czekam już 3 miesiąc - sędzia nie ma ustawowego terminu na jego sporądzenie).
  • Re: I co by mu dało te 70K zeta Autor: ~Obserwator [176.103.75.*]
    Nie wiem, być może w tym roku brakowało mu do nowej fury...? :-)
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.