jak już tu mocno zarobicie to może niektórzy zainteresują się SZARem obecnie po 3 grosze a cz 5,2 cwk 0,2 do tego mająte trwały i wielobranżowość rentowna tylko wzrostowego brak a spadło w ostatnich latach mocno ale to tylko dtak dla przyszłości na chwilę obecną licze tu na mocniejsze wzrosty wszak powinny się znacząco zwiększyć zakupy akcji własnych bardzo dziwne że w obecnej sytuacji rynkowej i przy obecnym kursie by się wyrobić w terminie muszą znacznie zwiększyć wolumen kupna albo mają zamiar kupować po znacznie wyższym kursie
na fti może coś jeszcze podciągną ale ja już wyszłem ,teraz wchodzę w Laurenpesco ,mieli dobry raport i papieru mało jest miejsce na wzrost.Na ten tydzień to będzie najlepsze,potem może odkupie fti jak skorygują
Dawno mnie tu juz nie było ale widze że kurs ciągniecie na siłę tylko niestety doszliście już do ściany Czas na mała zwałkę i to tyle by było Skutecznie ktos postawił blokade do 20gr
Na pewno tu jeszcze dokupienia choć na razie jeszcze trzymam środki by dokupić Szara ale niedługo sprzedam Miebud i środki na grilla przeznaczenie bo kasy na okazje ruszać nie chce bo to cena atrakcyjna ale czy super okazja tj strzał i 30 procent w 2 dni to nie wiem
Obserwując notowania odnoszę wrażenie jakby to jakieś zawody były kto da niżej. Ta spółka jest komiczna. Dajcie od razu 0,15 a nie zaniżanie o 0,001 pln. Tragedia