Naganiali na kupno a pisałem wam nie tykac Bankruta Ursusa teraz macie za swoje będzie rzeżń niewiniątek !! i Ostrzegałem komornik już w akcji i zajmuje majątek !! Bankructwo zbliża się wielkimi krokami !!! tak jak pisałem niebawem bankructwo i upadłość Ursusa !!! Ucieczka z tonącego statku rozpoczęta jak widać zmniejszenie zaangażowania w Ursusie to świadczy że oni już wiedzą co się szykuje a wy ulica dowiecie się na samym końcu i stracicie całe majątki tutaj swoje .
zdzisiaj -www-obserwator-thiego.santclair-Piotrek-ON- i jak się czujecie bankruci teraz Ubrani w Ursusa po 3 zł :))) a psiałem że będzie koniec tutaj i bankructwo się zbliża to wy wieszczyliście że 5 zł buahahaha :)))) no to zaraz zobaczycie ale 0,50 zł za akcje jak pójdzie info i wniosek o Upadłość Ursusa :) a pisałem wam to ujadaliście na Bumechu i tam naganialiście na spadki ze koniec Bumechu a bumech wyszedł na prosta i już 100 % wyżej bo wydobywa w Czranogórze co raz więcej na złożach a wy leszczyki sprzedaliście po 0,20 zł i pluliście i na na Urusuie ubraliście się w bankruta po 3zł jesteście mistrzami wtopy jak sami widzicie:)))) karma wróciła do was w 200 % :))) macie za swoje :))) jak się czujecie teraz bankruci Ursusa gdzie te wasze tutaj 5 zł buhahaha :))))
Dnia 2019-03-21 o godz. 10:56 ~xxx napisał(a): > zdzisiaj -www-obserwator-thiego.santclair-Piotrek-ON- i jak się czujecie bankruci teraz Ubrani w Ursusa po 3 zł :))) a psiałem że będzie koniec tutaj i bankructwo się zbliża to wy wieszczyliście że 5 zł buahahaha :)))) no to zaraz zobaczycie ale 0,50 zł za akcje jak pójdzie info i wniosek o Upadłość Ursusa :) a pisałem wam to ujadaliście na Bumechu i tam naganialiście na spadki ze koniec Bumechu a bumech wyszedł na prosta i już 100 % wyżej bo wydobywa w Czranogórze co raz więcej na złożach a wy leszczyki sprzedaliście po 0,20 zł i pluliście i na na Urusuie ubraliście się w bankruta po 3zł jesteście mistrzami wtopy jak sami widzicie:)))) karma wróciła do was w 200 % :))) macie za swoje :))) jak się czujecie teraz bankruci Ursusa gdzie te wasze tutaj 5 zł buhahaha :)))) > >
CI CO SPRZEDAWALI POWYŻEJ 2 ZŁ MYŚLELI ŻE ODKUPIĄ PO 1,5 ALE SIĘ PRZELICZYLI
Dnia 2019-03-21 o godz. 10:49 ~xxx napisał(a): > Naganiali na kupno a pisałem wam nie tykac Bankruta Ursusa teraz macie za swoje będzie rzeżń niewiniątek !! i Ostrzegałem komornik już w akcji i zajmuje majątek !! Bankructwo zbliża się wielkimi krokami !!! tak jak pisałem niebawem bankructwo i upadłość Ursusa !!! Ucieczka z tonącego statku rozpoczęta jak widać zmniejszenie zaangażowania w Ursusie to świadczy że oni już wiedzą co się szykuje a wy ulica dowiecie się na samym końcu i stracicie całe majątki tutaj swoje .
Nie tykąc Trupa Ursusa bo będzie płacz a kurs co raz niżej ………...tutaj Upadłość to kwestia bliskiego już czasu a wtedy kurs będzie po 0,20 zł za akcje i nikt tego tykac nie będzie !!
Jak tam nasz Wtoper Roku www/123456 na Trupie Ursusie wiszący po 3,5 zł buhahaha :))) dziś kolejny minusik - 5% każdego dnia promocja na Trupie Ursusie buhahaha :)))) Co dziennie niskie ceny jak w biedronce na Trupie Ursusie buhahaha :))) Uśredniaj wtoperze i szykuj kolejna kase bo w poniedziałek kolejna promocja hahaha :))) a po raporcie koeljnym kolejne miliony straty i kurs zjedzie na 0,20 zł :)))
A ostrzegałem nie tykac Trupa Ursusa !! kolejnych leszczy powiesili na hakach !! najpierw 1000 busów potem chińczyk a teraz koreańczyk !! hahaha czego oni jeszcze nie wymyślą !! Tutaj KNF powinno zamknąć ten baizer i przekręt aby nie potracili drobni kolejni wszystkiej kasy !!
Dnia 2019-03-21 o godz. 10:49 ~xxx napisał(a): > Naganiali na kupno a pisałem wam nie tykac Bankruta Ursusa teraz macie za swoje będzie rzeżń niewiniątek !! i Ostrzegałem komornik już w akcji i zajmuje majątek !! Bankructwo zbliża się wielkimi krokami !!! tak jak pisałem niebawem bankructwo i upadłość Ursusa !!! Ucieczka z tonącego statku rozpoczęta jak widać zmniejszenie zaangażowania w Ursusie to świadczy że oni już wiedzą co się szykuje a wy ulica dowiecie się na samym końcu i stracicie całe majątki tutaj swoje .
Witam po przerwie ............... Tak dla przypomnienia ostrzegałem was że Ursus to Trup który zniknie zaraz z Gpw i wszystko się potwierdziło o czym pisałem ............na dniach będzie Qut z Gpw !! to koniec tej spółki a ci którzy kupowali i zostali stracą wszystko o czym pisałem przy kursie jeszcze 2 zł ile dziś jest każdy widzi ! Pisałem tutaj może być tylko Likwidacja bo długi są tak ogromne że nie ma mowy na żadny układ tylko Likwidacja bo nikt nie kupi z takimi długami bo to się po prostu nie opłaci ! i to się stało Sąd ogłosił Likwidację i na dniach będzie wyrzucenie z Gpw ! a ci którzy zostaną no cóż stracą wszystko ...................To definitywny Koniec Ursusa Trupa i teraz widzicie że miałem rację a ci którzy wyli teraz powinni mnie przeprosić .THE END STAŁO SIĘ FAKTEM !
łoł normalnie jestem pod wraszeniem, sze tyle czasu poswieciles na to aby przypomniec cos co napisales 3 lata temu. Ty tak naprafde czy masz jakis interes w tym ? Ursus napszut!
Stond te zakupy po 1 szt. I masz pięknie zrobionego boczniaka. Ja stawiam na kolejne wybicie na którym będzie czeba się ewakuować, no chyba sze będzie komunikat np. o wycofaniu wniosku o upadlosc przez wierzycieli to wtedy cza będzie dokupić.
Ursus napszut!