• Komu tak zależy na utrzymywaniu kursie 0.9 Autor: ~Spekulant [37.47.99.*]
    Codziennie ktoś wykonuje pozorne transakcje.
    Zlecenia na otwarcie i zamknięcie ktoś reguluje kurs pytanie w jakim celu.
  • Re: Komu tak zależy na utrzymywaniu kursie 0.9 Autor: ~leszku [217.99.166.*]
    Przesań marzyć.
    Nikomu tu nie zależy na utrzymaniu kursu .
    Wiekszość mysli o ewakuacji , a to przy takiej płynności będzie skutkowało "uwaleniem " kursu do granicy zainteresownia spekuły
    Gdzie jest ta granica , trudno powiedzieć może okolice 50 groszy .

• Re: Komu tak zależy na utrzymywaniu kursie 0.9 Autor: ~Spekulant [37.47.99.*]
    Każda taki taka transakcja na parę akcji kosztuje minimum 5 zł zależy od biura maklerskiego. Ktoś kto kupuje patrzy na średni zakup żeby sprzedać z zyskiem. A tu jakiś maklerek się bawi z nudów albo co bardziej prawdopodobne gra pod coś. Komuś zależy na fixingu. Wydaje mi się że szykują średnią kursu z ostatnich miesięcy pod złożenie oferty skupu akcji albo coś w tym stylu.
  • Re: Komu tak zależy na utrzymywaniu kursie 0.9 Autor: ~Spekulant [37.47.164.*]
    To jest oszustwo w biały dzień.
    Czułem od dawna co kombinują.
    Wyprowadzenie majątku ze spółki emisja 15 mln akcji po 1 zł bez prawa poboru.
    Pisałem pare miesięcy wcześniej o sterowaniem kursem po uzyskanie niskiej średniej. Przed wczoraj napisałem prorocze. Komu zależy na kursie 0.9 - teraz wiemy.
    W poniedziałek piszę do KNF to oszustwo akcjonariuszy emisja po 1 zł z wyłączeniem akcionariuszy.
[x]
HOLLYWOOD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.