• Artykuł Autor: ~przemaass [5.173.144.*]
    https://www.pb.pl/celon-pharmaurosla-eksportowo-956455
  • Re: Artykuł Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    Dzięki za linka.

To jest ciekawe:

Celon Pharma ma dwa scenariusze komercjalizacji leku opartego na esketaminie. Pierwszy zakłada sprzedaż praw na rynek amerykański i resztę świata, a zachowanie ich w Unii Europejskiej. Drugi zakłada sprzedaż całości.
    — Preferujemy pierwszy scenariusz. Krążą wokół nas firmy zainteresowane prawami do leku, spodziewamy się podpisania umowy w drugim półroczu 2019 r., po otrzymaniu odczytów II fazy naszego badania. Po rejestracji leku Janssena spodziewam się otrzymania za prawa do esketaminy wyraźnie większych kwot, niż oczekiwałem wcześniej, a wyceniałem ten projekt na co najmniej 150 mln USD przy minimum 10-procentowej płatności przy podpisaniu umowy — mówi Maciej Wieczorek.
  • Re: Artykuł Autor: ~50152848 [37.47.23.*]
    Dawać to na 40 a nie mędrkować.
  • Re: Artykuł Autor: ~dkw [31.0.87.*]
    Zacznij pierwszy.
    Dawać dziada na widły _ dolne tam jestem.
  • Re: Artykuł Autor: ~as [83.4.239.*]
    po co będziesz dziada kupował i brał sobie problem na głowę
    Na ty forum to są sami leszcze, kasują po parę groszy . Ja w miesiąc mam 30 tysięcy i czekam teraz na kupno bo wiem że za 2 miechy znów zarobie.
  • Re: Artykuł Autor: ~Solejuk [217.70.49.*]
    To też ciekawe bo dotąd o Salmexie w USA niewiele mówił.

"... W drugim półroczu spodziewamy się też finalizacji pakietu badań dla Salmeksu na rynek USA. Zakończenie całości badań, w tym również tych będących po stronie partnera, będzie wiązało się z otrzymaniem płatności od niego za osiągnięcie kamienia milowego — mówi Maciej Wieczorek,..."
  • Re: Artykuł- pytanie o wycenę firmy.... Autor: ~JS [193.238.180.*]
    Gdzie Pan widzi kurs akcji Celon Pharmy za rok?
    Wycena naszej spółki według standardów na NASDQ, wtedy kiedy będziemy mieć Esketaminę w drugiej fazie badań i pięć czy sześć projektów w pierwszej fazie, powinna wynosić około miliarda euro. Zobaczymy jak to będzie na polskiej giełdzie.
    JS
  • Re: Artykuł- pytanie o wycenę firmy.... Autor: ~Hej [95.49.205.*]
    Przecież esketamina jest od dawna w II fazie badań
  • Re: Artykuł- pytanie o wycenę firmy.... Autor: pkc [81.173.49.*]
    to mysl i wyciagaj wnioski jesli masz mozg
  • Re: Artykuł- pytanie o wycenę firmy.... Autor: ~Hej [95.49.223.*]
    Jaki to ma byc wniosek? Ze gielda wycenia celon 2 razy za nisko bo tak przeciez twierdzi prezes?

A no tak - pkc. Po tobie przecież nie można spodziewać się sensownej odpowiedzi. A już na pewno nie kultury.
    ok, wiec kawa na ławę, masz dyskonto i promocję, teraz rozumiesz? co mnie obchodzi obecna giełdowa wycena? mam się obrazić? :)
    ja tu recepty jak grać i co robić nie mam zamiaru podawać z różnych powodów, nie pasuje sprzedaj jak za mało kosztuje

specjalisty od biotech swiss na cln już nie ma...

• Re: Artykuł- pytanie o wycenę firmy.... Autor: ~Hej [95.49.167.*]
    Czyli tak jak napisałem - mam kupować, bo przecież prezes wie lepiej ile ma być warta jego spółka niż rynek.

Nie musisz podawać mi swoich recept - z pewnością bym nie skorzystał
    haha, a kto ma wiedzieć? leszcz z bankiera? oficjalnie w obrocie jest ok 3 mln akcji, pewnie mniej
    kto skorzystał z moich recept ma teraz 200%
  • Re: Artykuł- pytanie o wycenę firmy.... Autor: ~Hej [95.49.167.*]
    To mam dobry pomysł: uzależnijmy kurs spółek od wycen ich prezesów. Najlepiej likwidując w ogóle gielde

Nie spodziewałem się że na Celonie jest aż takie naiwniactwo.
    I jeszcze ktoś głoszący takie tezy nazywa innych leszczami. Heh. Komedia
[x]
CLNPHARMA 0,00% 20,80 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.