Słaby hehe, który widiz 24 gr ale jakoś się nie sprawdza i nawet nie wie czemu tyle, ale całe dnie poswieca się dla idei hahahahahab
Niezły kabaret, panowie słabo wam idize z nagonka jakos nikt nie chce oddać, co to oznacza... :)
Oznacza to to że nie sztuka nabyć pakiet akcji i wywindować kurs.Sztuka będzie to sprzedać .Zysk na papierze cieszy ale to tylko zapis wirtualny.Ciekawi mnie czy dadzą radę choć swoje odzyskać.
ciekawa teoria bo ja mam 100 procent na papierze i co prawda tylko połowę sprzedałem ale odzyskałem kapitał , a drugie tyle zarabia. Nawet za 1 grosz będę zarobiony! :)
hehe może do tego jakiś komentarz? :) gdzie te 24 gr? jakieś argumenty czy to dla ciebie za wysokie progi ? :) i jak to jest naganiać z paru nicków ? buhahahaha
Pomiędzy 29.04 a 29.05 będzie się wiele działo. Do tego będą rekordowe obroty. Ta spółka się zmienia. Nie ma tych słynnych 10 gr o których pisali pesymiści. A teraz idzie czas konkretów i solidnych obrotów na tej niedocenionej spółce.
Cały czas piszą upadłośc, 24gr, ile ktoś kupił, co ktoś będzie pisał. Panowie brak wam argumentów dlaczego miałoby spadać? Tak bardzo pali się wam do kupna? Czas ucieka, a ludzie nie sprzedaja? Tak mi szkoda :)