Kuicha uciekł a chwilę później pokazali prawdziwy realny raport? Nie zastanawia was jak w jeden kwartał tyle mogli stracić? Kreatywna księgowość Kuicha?
Dnia 2019-03-19 o godz. 14:20 ~fokus napisał(a): > Czy moze jednak kilka osob napisze do odpowiednich sluzb ze doszlo przez byly zarzad do dzialania na szkode spolki? > > > > Jak to jest ze byly bardzo duze pieniadze i zyski z inwestycji a dzisiaj nie ma pieniedzy na upadlosc? Sami sobie odpowiedzcie. > > > > I nie ma co wolac KNF. Tu jest potrzebne ABW i CBA. Maja juz doswiadczenie ze spolkami takimi jak Veno / Erne
Tylko służby i przetrzepanie spółki kilka lat wstecz!
Dnia 2019-03-19 o godz. 14:20 ~fokus napisał(a): > Czy moze jednak kilka osob napisze do odpowiednich sluzb ze doszlo przez byly zarzad do dzialania na szkode spolki? > > > > Jak to jest ze byly bardzo duze pieniadze i zyski z inwestycji a dzisiaj nie ma pieniedzy na upadlosc? Sami sobie odpowiedzcie. > > > > I nie ma co wolac KNF. Tu jest potrzebne ABW i CBA. Maja juz doswiadczenie ze spolkami takimi jak Veno / Erne
dokładnie. wystarczy działać. napisać wam wzór pisma żebyście ruszyli tyłki?
Dziś mega wzrosty na Arrinerze, widać ze rynki wierzą s projekt. Spółka udowodniła już, ze buduje doskonale auta o które klienci wręcz zabijają się. W Dubaju nie mówi się o niczym innym. Kumaci wiedza, ze kierunek to północ i ładują do wora z prawej. Do tego krypyowalauty... zapowiada się wejście grubasów, PKC.
Najlepszym wyjściem byłoby złożenie pozwu zbiorowego przeciwko byłym prezesom spółki z art. niegospodarności i wyprowadzenia aktywów pieniężnych ze spółki, narażając akcjonariuszy na straty finansowe. Ja jestem za.
Dnia 2019-03-31 o godz. 13:41 ~asdman napisał(a): > Najlepszym wyjściem byłoby złożenie pozwu zbiorowego przeciwko byłym prezesom spółki z art. niegospodarności i wyprowadzenia aktywów pieniężnych ze spółki, narażając akcjonariuszy na straty finansowe. Ja jestem za.
Dokładnie. Niech przyjrzy się temu prokuratura i urząd skarbowy. Niech skonfrontują to co jest teraz (nie ma pieniędzy na upadłość) a co pisali w raportach.