• Sare kiedyś a dziś Autor: saintclair [188.117.177.*]
    Witam,
    Pamiętam jak w 2017 trochę załadowałem papieru na 19 zylach i wyrzuciłem po 22 bodajże wtedy miałem nick 24pitrus - mały pakiet sprawił że kurs klęknął.
    Postanowiłem tu zajrzeć póki co nic nie kupiłem, a dogłębna analiza zabiera z 10 dni ciężkiej pracy, myślicie że warto?.
    Wszakże to nasza giełda bananowa chodzi o to by wejść z IPO orżnąć drogo papier a potem po taniości zdjąć - prawo na to pozwala i takie SII może sobie nagwizdać
  • Re: Sare kiedyś a dziś Autor: ~galahad [176.221.121.*]
    skala spadku, wskaźniki i perspektywy roztaczane jeszcze kilka miesięcy temu wyglądają zachęcająco
    tyle, że wskaźniki i odniesienie do kursu sprzed roku to historia, a co się faktycznie dzieje zobaczymy w raporcie za 4kw
    na ile 3kw był faktycznie wypadkiem przy pracy i efektem jednorazowych zdarzeń
    co do ściągania po taniości, masz rację;  istnienie tej furtki to zaproszenie do przekrętów w majestacie prawa, i prosta droga do stoczenia się naszej bananówki w niebyt
    z tym, że te przepisy można zmienić, nie co do samego prawa grubych do wyciskania (bo to prawo im wspaniałomyślnie TK przyznał), ale już kwestia określania ceny w sposób trudniejszy do łupienia drobnych jest sprawą otwartą i ostatnio SII się za to zabrał
  • Re: Sare kiedyś a dziś Autor: ~galahad [176.221.121.*]
    link 

w teoretycznie najlepszym 4kw pokazali stratę; drugą z kolei, i dalej tłumaczą się wzrostem płac, które przecież w kolejnych kwartałach niższe nie będą
    sprzedałem

[x]
DIGITREE -1,92% 10,20 2026-05-15 15:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.