jak będzie po 6 to i swoje 100szt. sprzedam. Bo straciłem wiarę , w ludzi zarządzających tą spółką po odpowiedzi jednemu z akcjonariuszy. Czytałeś to? to kpina z każdego akcjonariusza po kolei , śmieją się bezczelnie w twarz. Jeśli planujesz wejść (to twoje pieniądze) , życzę powodzenia
ty chyba jesteś z księżyca pokarz mi zarząd który odpowiadał całym swoim majątkiem. Ściemę walą . Ja się dziwie , że znajdzie ktoś kto mówi : ja wierze w społkę i w zarząd" A pźniej się dziwią że babcie na kościół dają swoją własną rętę
Jakby robili po kosztach albo ze stratami to by nie trzeba było płacić 10 mln zł podatku dochodowego. Dużo trzeba zarobić żeby zapłacić taki podatek. A spółka nie wykazała w tym czasu żadnych zysków tylko straty.
Ja chyba się nie doczekam 6 zł żeby się wysypać. A zyski nie sa ukrywane tylko zmieniły właściciela , prawdopodobnie spółkę matke. Dlatego fundusze uciekają(pewnie wiedzą co robią mieli swojego w zarządzie)
Po czym twierdzisz że w akcjonarjacie tego nie widać? -fundy zeszły poniżej 5% (więc nie muszą o niczym informować) - poza tym strona mostostalu była uaktualniana ostatni raz rok temu - poza tym powiedz mi kiedy ostatni kontrakt podpisywali (nie szukają innych robót?) -kasy nie ma a pożyczki trzeba spłacać (jest poniżej kapitałów własnych) (pewnie jeszcze coś pominołem) (a najlepsze !!! wyślij prośbę o informację do zarządu zobaczysz co ci odpowiedzą ...." żadna informacja ci się nie należy, pozatym nic nie wiedzą nic nie słyszą itp.....)
Ja tylko stwierdzam fakt że w Mostostalu Warszawa zysków z MP też nie ma. Wystarczy sprawdzić sprawozdania finansowe MW. Tam też są wyniki na zero i 30 mln zł podatku dochodowego do zapłacenia. Z Mostostalu Płock zniknęło ok 60 mln zł i zarząd wraz z audytorem musi wyjaśnić gdzie te pieniądze są. To ok 30 zł na akcję.
Ja tylko stwierdzam fakt że w Mostostalu Warszawa zysków z MP też nie ma. Wystarczy sprawdzić sprawozdania finansowe MW. Tam też są wyniki na zero i 30 mln zł podatku dochodowego do zapłacenia. Z Mostostalu Płock zniknęło ok 60 mln zł i zarząd wraz z audytorem musi wyjaśnić gdzie te pieniądze są. To ok 30 zł na akcję.