Trudno powiedzieć. Sam się nad tym głowię. Podejrzewam, że to mógł być jednak jakiś niecierpliwy. Gdyby poszło z łapy do łapy, to być może od razu odbudował by kilka groszy niżej.
Zamiast biadolić na forum, że znowu nie rośnie proponuje niech każdy sobie odpowie sam na pytanie "co ja zrobilem, żeby kurs był wyżej niż jest/był". Pamiętam wiele przypadków, gdy wrzucanie przez mnie nawet neutralnych informacji na forum było kwitowane przez Ciebie że szydera i komentarzem, że znowu naganiam, budowanie takiej atmosfery na pewno kursowi nie sprzyja tak więc nie za bardzo rozumiem teraz Twoich oczekiwań?
Nawet kwestiatego forum... ile osob sie tu wypowiada, interesuje, wymienia poglady? Niewiele... brak dysksuji, powoduje ze spada zainteresowanie spolką, nikt nowy tu nie zaglada, spolka popada w zapomnienie.
znowu puscili 25 sztuk.. przyznam sie szczerze ze zaczyna mnie to powoli wk.. zastanawiam sie czy nie napisac jakiegos maila do KNF z informacją o podejrzeniu manipulacji, ukarac pewnie nikogo nie ukarzą ale niech sie chociaz zainteresują to moze ostudzi to czyjes zapaly... sprzedaz 1,2, 5 czy nawet tych 25 sztuk to nie jest handel, ale zwykla manipulacja
Kurs urośnie najwcześniej po wynikach za 1 kw. Do tego czasu kiszonka. Ale jak spadnie do tego czasu to odbije. Sam się o to postaram. Sprawdź pocztę mastersiaki.