Musimy jeszcze poczekać na wielką Umowę pomiędzy Gaz-Systemem a Ferrum albo na wyniki za I kw. wtedy akcje ostro ruszą. Faktem jest że wielu czeka na to już bardzo długo.
dziwny ten pakiet, miedzy udzialowcami, po 4,44, odsetek akcji smieszny, po cholere? cos kombinuja? cena dziwnie zblizona do tej z wezwania. sadze ze akcje oddamy spokojnie po 6 pln w jakims wezwaniu albo innym oszustwie.
Teraz tylko do przodu po tak długim oczekiwaniu.Oszustw w hucie już nie będzie,obecny rząd już tego dopilnuje.Huta była idealnym przykładem złodziejstwa i niekompetencji w przeszłości tzw. kolesiostwo.
Oj Irek, znów jesteś na stracie, darował byś sobie naganianie ludzi, bo inni stracą tak jak Ty. Powinni za coś takiego karać. Takie rzeczy wracają więc ktoś Ciebie kolejny raz wkręci.
Na stracie to na razie nie jestem co do wzrostów to jestem przekonany nie ma innej drogi, żle na Ferrum to było przez wiele lat.Obecnie Ferrum ma perspektywy jak nigdy dotąd,obecna cena akcji jest śmiesznie niska.
Do końca marca też byłeś przekonany:) pisałeś też że straciłeś;) teraz drugi raz bo taniej nie kupiłeś. powinieneś dać sobie spokój a napewno nie zachowywać się jak pies ogrodnika, myślisz że jak będziesz naganiał to twoje akcje pójdą w górę?;) to nie te czasy;) cena rynkowa tych akcji to 3,20zł a księgowa to sobie popatrz na raport to są liczby a nie fantastyka i wróżbiarstwo.
Straciłem bardzo dawno temu.Wróciłem bo wiem co mają w portfelu i co będą mieć..Wartość księgowa zmieni się po wynikach za I kw.Jestem ostatnim żeby kogoś naganiać zrobiłem to z życzliwości dla akcjonariuszy.Marzec nieco się wydłuży Umowa nie została jeszcze podpisana.
Znów naganiasz czyli marzec 2020? piszesz o jakiejś umowie, wiesz jaka?gdybyś wiedział to juz byś napisal.Umowy tu są zawierane systematycznie na dziesiątki mil. i nawet ta twoja wymyślona w głowie tego nie zmieni. Może być i umowa na 400mil i co z tego? i firma niezrealizuje i zbankrutuje. Zysk się liczy, podstawy ekonomiiiiiii!! podziel sobie wartość i zysk przez liczbe akcji to spadniesz z krzesła, od tego zacznij inwestować a nie od plotek.
dobrze w przeciwieństwie do Ciebie bo ty nie czytałeś skoro takie kokosy tu widzisz, dodam że zawyżyłem wartość do maksymalnej ile płaci się za taką akwizycje.
Jak to jaka akwizycja a co miałeś pare miesięcy temu? spałeś? jak taka super okazja lepsza niż w banku to biegnij do banku po kredyt (tylko nie do pko bo cie wyśmieją z tą inwestycją) to zarobisz te swoje procenty może nawet fundusz by Ci chętnie sprzedał po 5 zł haha. a przy okazji przeczytaj sobie wszystkie moje posty, ani razu się nie pomyliłem w przewidywaniu.
To będzie największa hossa w historii Huty Ferrum.Kolesiostwo się skończyło wchodzi do spółki prawdziwa ekonomia.Kiedy będą wyniki z dochodzenia z niegospodarności w Hucie Ferrum, akcjonariusze oczekują dokładnego opisu procederu jaki miał miejsce.