Chcąc sprzedać 50 % posiadanych akcji przy takiej płynności musieliby zjechać z kursem poniżej cen zakupu. Mieliby wówczas wiele milionów straty a nie zysku.
Nikt nie chce sprzedawać. Niewątpliwie STARHEDGE będzie chciało co roku zabierać sobie sowitą dywidendę. A to będzie widoczne w sprawozdaniu finansowym naszej perły. Będą realne pieniążki dla nas. Proste.
Sam sobie poniekąd odpowiedziałeś. To była zupełnie inna spółka. Teraz jest inna. Po wejściu do akcjonariatu włożyli określone aktywa, które już dają zyski. Ze szczegółami poznamy je 29 kwietnia i 29 maja. Wtedy dopiero uwierzy szeroki rynek. Ja wolę być szybciej, wcześniej, niżej. To nas tylko różni. Podobnie jest z G-Energy. Czytasz raporty? Wygrywają przetargi z dużymi firmami, dla dużych firm, głównie tzw. "państwówki". Tam tez będą określone zyski netto. Jak myślisz po co STARHEDGE ma ponad 50% jej akcji???? Tak dla zabawy?? I tu, i tu skupują akcję zarządzający tymi spółkami. Dla zabawy??? Ja spokojnie czekam ze swoim pakietem na o wiele wyższe poziomy cenowe. Mam wrażenie, że wcale nie będę długo czekał. A Wy róbcie co chcecie, to jest giełda i każdy za siebie odpowiada.