kto zarządza w następstwie ich akcjami wszak są wykreśleni z KRS a mieli duży pakiet co się z nim stało dlaczego nie moge znaleść komunikatu ze spółki na ten temat czy te akcje są zamrożone czy ewentualnie co się z nimi dzieje czy od nich pochodzi podaż do kogo trafiają środki ze sprzedaży myślę że te pytania trzeba by zadać zarządowi na najbluiższym walnym
Lawina się zaczęła po dziwnej emisji dla nieznanego inwestora. Wpłacono połowę ,akcji nie dopuszczono do obrotu. Od tego czasu same cuda. Np kilkaset zrealizowanych zleceń kupna po 8 szt. w jednej sesji. Skupiono dużo po 6-8 gr. Do tej pory nie zgłoszono przwkroczenia 5% co dziwne bo drobni dawno tego nie kupują. W obrocie papiera jest już niewiele. Myślę ze skupują powiązani ze spółką
drobni na razie wątpię rzeczywiście żeby tu tłumnie bywali ale kwestia podaży akcji np od częstochowskiego centrum jeśli są już ponad rok wykreśleni z rejestru krs a dalej figurują jako akcjonariusz ? i to znaczący jeśli taki podmiot nie istnieje to co z akcjami będącymi w ich posiadaniu czy i kto zostałby ukarany za niepoinformowanie np o przekroczeniu progu
Może to Centrum Innowacji to zwykła "przykrywka". Bardzo dziwne że nikomu w Częstochowie nie zależy na wzroście kursu.Wręcz przeciwnie. Walą w rogi inwestorów i uważają że są bezkarni.
dużo akcji to poszło po 30-40 groszy wtedy były miliony akcji w ciągu prawie każdej sesji obecnie kapitałowo to grosze dziwne bo są czesto zyski dobre wskażniki wielobranżowość a efektów brak tylko tzw kula śniegowa
Częstochowskie Centrum Innowacji to spółka którazostała rozwiązana postanowieniem sądu dnia 25 maja 2017r. Wpisu w KRS Nr 0000040343 dokonano 01.06.2017. W w spółce byli Andrzej i Szymon Rurarz ,Igor Tokaryev, Beata Rurarz Grocholska , Artur Bogus. Działalność spółki to szeroko rozumiane doradztwo i ochrona przeciwpożarowa. Sprawdziłem wszystkie komunikaty ze spółki i nie znalazłem informacji o zmianie w strukturze inwestorów Szara. Gdzie się podziało 9 970 000 akcji ? (9,06% ogółu wzystkich) Myślę że wiem kto może odpowiedzieć na to pytanie i tam się zwrócę.
do as jeśli będziesz coś wiedział będę wdzięczny za info obojętnie w jakiej formie czy forum czy priv czy forum parkietu tam jest priv czy e-mail oczywiście jeśli bedziesz sie informają gotowy podzielić jak znalazłem już wcześniej w krs wpis o wykreśleniu ale data bodaj z marca 2018 faktem jest że w spółka ma ciekawe wskaźniki i majątek trwały a i rentownośc przy różnosektorowości i dywersyfikacji w sumie niezła
Wpis w KRS z 2 marca 2018 to wykreślenie wszystkich zapisów dotyczących spólki. Spółkę rozwiązano pół roku wcześniej. W zapisach KRS nie ma adnotacji o dyspozycjach majątkiem spółki.
SZAR S.A. jest przedsiębiorstwem wieloprofilowym. Od wielu lat zajmujemy się importem antracytu na rynek polski. Oferowany antracyt jest szlachetną odmianą węgla kamiennego o niskiej zawartości części lotnych. Od wielu lat wytwarzamy specjalistyczne stojaki, palety i inne konstrukcje służące do magazynowania i transportu różnych półfabrykatów i wyrobów gotowych. Wykonujemy krótkie i długie serie produkcyjne zgodnie z życzeniem Klienta a także użytkownika naszych wyrobów. Nasze doświadczenia i wysoka jakość oferowanych konstrukcji są potwierdzone świadectwem kwalifikacyjnym Instytutu Spawalnictwa w Polsce od roku 2004. Oferujemy usługi w zakresie obróbki metali: -cięcie, szlifowanie -wiercenie, gwintowanie -spawanie -przygotowanie do lakierowania i lakierowanie. Asortyment naszej firmy został wzbogacony o węgiel kamienny. W swojej ofercie posiadamy kostkę, orzech, eko-groszek, miał. Zapraszamy do naszego składu węglowego w Sławkowie na ul. Groniec 1 (tel. 609-579-462)
Misja Spółki SZAR SA " Naszą misją jest pozycja wiarygodnego partnera biznesowego specjalizującego się w produkcji wysokiej jakości produktów i świadczącego usługi na najwyższym poziomie. Naszym celem jest budowanie wartości firmy w oparciu o długoletnie doświadczenie w handlu z rynkiem wschodnim oraz rozszerzanie działalności poprzez pozyskiwanie nowych rynków zbytu."
Monitor Sądowy i Gospodarczy nr 105/2017 (5242) - Pozycja 149312 Okreslenie okoliczności POSTANOWIENIE SĄDU REJONOWEGO W CZĘSTOCHOWIE Z DNIA 25.05.2017R. SYGNATURA AKT CZ.XVII NS-REJ. KRS/11932/16/771 O ROZWIĄZANIU PODMIOTU WPISANEGO DO REJESTRU BEZ PRZEPROWADZANIA POSTĘPOWANIA LIKWIDACYJNEGO NA PODSTAWIE ART. 25D UST. 1 USTAWY Z DNIA 20 SIERPNIA 1997 R. O KRAJOWYM REJESTRZE SĄDOWYM. 2. Informacja o rozwiązaniu lub unieważnieniu spółki ROZWIĄZANIE
Monitor Sądowy i Gospodarczy nr 30/2018 (5418) - Pozycja 39558 W dniu 06.02.2018 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 14 następującej treści: WYKREŚLENIE WSZYSTKICH WPISÓW Z KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO. WPIS NIE JEST PRAWOMOCNY.
Źródłowa treść: WYKREŚLENIE WSZYSTKICH WPISÓW Z KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO. WPIS NIE JEST PRAWOMOCNY.