To śmierdzi końcem i to nie mojego męża, tylko końcem Fluidu. Straty 13 000 000 zl, zadłużenie na 45 000 000 zł, brak perspektyw, kłamstwa zarządu i symulowanie pracy.
Dnia 2019-03-15 o godz. 20:12 ~ciotka napisał(a): > To śmierdzi końcem i to nie mojego męża, tylko końcem Fluidu. > Straty 13 000 000 zl, zadłużenie na 45 000 000 zł, brak perspektyw, kłamstwa zarządu i symulowanie pracy.
podróbo kup sobie trochę akcji może to cię uspokoi psychicznie .
Dnia 2019-03-15 o godz. 20:48 ~hej napisał(a): > kup sobie trochę akcji
Ale które akcje on ma kupować, bo chyba nie akcje Fluida, które obecnie są warte ZERO złotych? Ja rozumiem, ze jesteś szczęśliwym akcjonariuszem i wisisz tu na haku, ale dlaczego chcesz wciągnąć pod lód innych?
Dnia 2019-03-16 o godz. 07:02 ~klocek_świeży napisał(a): > Dnia 2019-03-15 o godz. 20:48 ~hej napisał(a): > > kup sobie trochę akcji > > Ale które akcje on ma kupować, bo chyba nie akcje Fluida, które obecnie są warte ZERO złotych? > Ja rozumiem, ze jesteś szczęśliwym akcjonariuszem i wisisz tu na haku, ale dlaczego chcesz wciągnąć pod lód innych? >
latryno , nikt nikogo nie wciąga ,żebyś nie miauczał ciągle to kup sobie lalkę może do zabawy w latrynie. Ktoś już pisał ,na gpw inwestować trzeba umieć a nie biadolić i tracić.
Dnia 2019-03-28 o godz. 06:57 mk-gda napisał(a): > A tu nadal nic nowego, poza detonacjami i smutnym kwileniem potopionych, którzzy czekaja na cud, zanurzeni po pas w labrydze ...
jeden post w którym ktokolwiek z poza latrynowego forum narzeka na fluida , nikt , nie znalazłem takowego ,co innego wy od rana do rana ujadacie i wmawiacie że to piszą nie latrynowcy a inni kosmici z Marsa i Wenus oraz ci z Mlecznej Drogi . Gdybyście wy latryna nie wyła do Księżyca byłby spokój cisza ,a tak taki spektakl odwalacie że występować wam mało w Teatrze apogeum wy powinniście w Galaktyce Andromedy przedstawienia dawać jak obnosić się z kałem ,jakie gacie kosmici powinni zakładać co jeść żeby się nie wylało na latrynę przypadkiem ,uciążliwi jesteście dla samych siebie . Sułtan Brunei słusznie postąpił wysyłając dla niektórych zaproszenia do odwiedzenia lubiących fetyszyzm swojego kraju .