Przeciez trąbie wam od bodajże kilku tygodni że tu będzie spadek do 16gr lub niżej Grubas dba o to by nie rosło więc po co kupowac drożej i się z nim kopać Radzę tym co maja niech sprzedadzą i odkupia niedługo tanij zawsze zaoszczędzicie kilka % Widac ewidentnie że sami sobie podstawiają ale widocznie nie ma paniki ale tą panikę musza wywołac i to niebawem i wtedy zacznie rosnąć
Sprzedałeś akcje taniej, a teraz chcesz kupić jak najtaniej. Wejdź teraz. Ja cały czas dokupuję i daj spokój w końcu. Jeśli kożdy popatrzy normalnie na ta spółkę i zacznie kupywać, to oni nie będą sprzedawać, ponieważ akcje się im skończą, a biorąc pod uwagę skup akcji, to dla nich byłaby porażka. Pozatym widziałeś gdzieś nowa informację. Oni nie sprzedają. Sądzę wręcz przeciwnie, ze szykują się do kupna. To jest moje zdanie i opinia o tej spółce.
Do wycofania spółki z giełdy potrzebna jest wina spółki, a nie poszczególnych osób - jeżeli wogóle coś takiego było. Czy widziałeś, zeby spółka złamała jakiś regulamin na GPW? To pytanie retoryczne.
Jakby tak było jak piszesz to by ci nie pozwolili na kupni akcji Najłatwiej sprawdzić sprzedających jest ustawienie się na kupnie odpowiednio nisko i czekanie na akcje a nie kupno z karnetu na s taka moja teoria.i prawie zawsze się sprawdza.
mam lepszy wskaźnik ..osobiście wypracowany: kupuję za 100 zł po cenie z karnetu jakąś spółeczkę i zaraz wystawiam na sprzedaż trochę wyżej od min ceny na S... patrzę na reakcję w arkuszu...i wiem wszystko czy : niedorozwoje spekulacyjne kontrolują kurs czy to rynek decyduje