• Czy ktos wie Autor: ~Buldozer [188.147.42.*]
    Dlaczego AP nie zbyl 50% pakietu zeby ratowac firme? Nie bylo chetnych? Sprzedali kabel zlomiarzom? Trzy wiazki splotly sie z z wiazkami Orange'a? Akcje naleza de facto do Falenty a ten udal sie na biale niedzwiedzie ? Inne ?przypuszczenia?
  • Re: Czy ktos wie Autor: ~gosc [37.47.27.*]
    Hyp-firma zagadka. Jak żyje nie widziałem upadku firmy z 90% akcjonariatem. Jak wiemy sytuacja prawna jest bardzo pogmatwana. Wiedzieli że skończy się to upadłością o czym sami komunikowali. Dlatego pozostawiali co się da by nikt im mss nie zabrał. Można przeczytać w necie że chcą wszystkie rssy upaństwowić . Według mnie przejmie to państwo ale trochę to potrwa. Akcje spisałem na straty bo nic z tego nie będzie. Dziwne że larka jeszcze nie wywalili z GPW. Myślicie że my drobni mamy te 10% papierach? Bo ja w to wątpię.
  • Re: Czy ktos wie Autor: ~gosc [37.47.27.*]
    A no i ciekawi mnie Małopolska unia światłowodowa. Orange Swój kabel pociągnęli czy jadą po mss?
  • Re: Czy ktos wie Autor: ~Buldozer [79.184.151.*]
    To ten sam kabel, 3 wiązki nalezą do Orange a 3 do Hyperion, czy jakoś tak.
  • Re: Czy ktos wie Autor: ~Buldozer [188.146.232.*]
    Na pewno nie mamy 10% tylko ok 5% mysle ze czekaja az sie pokoncza sprawy przedawnia roszczenia i czekaja na wybory. Nowa wladza nowe mozliwisci. Z PiS em chyba sie nie dogadaja... moze wpisowe za wysokie :)no ale kto to wie.
  • Re: Czy ktos wie Autor: ~Buldozer [188.146.232.*]
    Panowie, jeszcze po 10 to sprzedamy :) moze za rok, moze dwa ale cos czuje ze przebitka bedzie zacna.
[x]
HYPERION 3,70% 0,28 2017-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.