• Adam zrobił swoje I już nie nagania Autor: ~Adam_lec [5.184.245.*]
    J.w. nie ufać naganiaczowi
  • Re: Adam zrobił swoje I już nie nagania Autor: ~ale [193.19.125.*]
    Dnia 2019-03-14 o godz. 14:38 ~Adam_lec napisał(a):
    > J.w. nie ufać naganiaczowi

Komu ufać?
  • Re: Adam zrobił swoje I już nie nagania Autor: adamkruchy [5.173.216.*]
    Zgadzam się z twórcą wątku. Ja już swoje zrobiłem, udało mi się skupić przy małej płynności znaczny pakiet akcji i teraz spokojnie tylko czekam na swój target. Do wakacji będzie razy kilka w górę, więc czym się martwić? Prawie wszystko już obejrzałem, sfotografowałem, języka zasięgnąłęm. Wiem, że ktoś tam się wkurzył, że jeżdże , rozmawiam, że znalazłem Obywatelską. Ale wszystko było w necie he he he. Baaaaa wiem co dzieje się dalej. Dlatego tutaj jestem, tanio nie sprzedam, a z tego co wiem komuś bardzo mocno zależy, aby kurs doszedł co najmniej do 5 zł.
  • Re: Adam zrobił swoje I już nie nagania Autor: ~Der [37.47.28.*]
    Precz z naganiaczem kruchym
  • Re: Adam zrobił swoje I już nie nagania Autor: adamkruchy [5.173.216.*]
    Precz z preczem. Po co piszesz pod 4 nickami. Wczoraj moder jasno powiedział, że piszes z 4 różnych IP, ale tego samego macadress karty sieciowej. Żebyś chociaż coś więcej napisał a ty tylko "precz". Nie masz akcji twoja sprawa. To, że utopiłeś rentę matki i alimenty dzieciaków na Tauronie po 4 zł to twój problem. Tak więc do nauki. A i pamiętaj, że poprawnie to "bohater" a nie tak jak piszesz w innych postach "bohater", To wiele mówi o tobie.
[x]
STARHEDGE 0,00% 0,34 2025-09-15 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.