• Komunikat Autor: ~Leśny_Dziad [91.206.154.*]
    Sprawa idzie szybciej niż się wydawało.
    Niestety w porównaniu do Emperii, wychodzi kiepsko (tam już wyrok WSA był na korzyść spółki)
    Sprawę wielokrotnie uważałem za zamkniętą, ale jak się mówi, nadzieja umiera ostatnia.

Pozdrawiam

• Re: Komunikat Autor: ~mini24 [31.0.38.*]
    No bardzo szkoda. Też biorąc pod uwagę wyroki w stosunku do innych spółek miałem duża nadzieję na pozytywne rozstrzygnięcie.
  • Re: Komunikat Autor: ~ben [77.115.29.*]
    Spółka nie ma szczęścia.
    Rok wyborczy.
    Nauczyciele czekają na 1000+, emeryci czekają na 13, kobiety na traktory itd.
    słowem Komuna pis
  • Re: Komunikat Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Dnia 2019-03-12 o godz. 17:04 ~ben napisał(a):
    > Spółka nie ma szczęścia.
    > Rok wyborczy.
    > Nauczyciele czekają na 1000+, emeryci czekają na 13, kobiety na traktory itd.
    > słowem Komuna pis

Bardzo kiepska wiadomość :(

A gdzie pieniądze na "Czyste powietrze", elektrownie atomową, zieloną energię? Jak wszystko pójdzie na pińcet plusy i US Army. Mam nadzieje że nie skończy się tak jak w raju Maduro. Pisiory dadzą sobie radę bo już wszyscy się pakują do Brukseli na tłuste zarobki w Euro i takież emerytury.

Jestem troche rozgorywczony tym wszystkim. Człowiek sobie wszystkiego odmawia, inwestuje ciężko odłożone oszczędności a tu w taki sposób bezczelny jest grabiony.
  • Re: Komunikat Autor: ~Leśny_Dziad [91.206.154.*]
    Wybacz. Ale ja szanuje wyrok, bez względu, na to jaki jest wynik. Zwyczajnie na tą chwilę uznaję że podatek się należał i koniec.
  • Re: Komunikat Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Ok
  • Re: Komunikat Autor: ~mini24 [31.178.135.*]
    ja sie spodziewałem że już pierwsza instancja będzie dla nas korzystna. szkoda, bo doświadczenia innych spółek pokazywały że USy działają nieco na wyrost i poźniej przegrywają. szkoda bo mamy rok w plecy na kasie. te 28 mln mogły pójść na przejęcia. Od razy mówię że na wyrok NSA przyjdzie nam poczekać znacznie dłużej. Niestety teraz już nie ma co sie nakręcać na pozytywny wyrok w tej sprawie i trzymać kciuki za bieżące okresy i progresie na wynikach oraz kursie. pozdrowienia dla stałej ekipy
  • Re: Komunikat Autor: ~Avix [5.173.169.*]
    Fakt jest faktem że pieniądze są pilnie poszukiwane
[x]
FERRO -2,53% 27,00 2026-03-27 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.