• Wyniki Autor: ~Mat [46.77.179.*]
    Jeżeli uda im się szybko poukładać sprawy z nowymi inwestycjami i utrzymać sprzedać w sklepach stacjonarnych i w "online" to powinno tu być ciekawie.
  • Re: Wyniki Autor: ~romek [85.221.132.*]
    Ja nie ukrywam, że liczę na rozszerzenie programu 500+. Kiedy go wprowadzony, kurs Coccodrillo ruszył do góry, ale sam program nie wpłynął na wyniki CDRL. Pieniądze trafiły do biedniejszych rodzin, których nie stać na takie ciuchy. Duża część tych pieniędzy została wydana na używki, auta, wakacje w Mielnie.

Teraz wydaje mi się, że skoro pieniądze trafią do wszystkich rodzin i to już na pierwsze dziecko, to rodziny, które mają domy, auta i stać ich na wakacje, część pieniędzy będę wydawać na lepsze dobra. Mam nadzieję, że część tych pieniędzy zostanie wydana na dzieci- ciuchy, lekcje, wózki, jedzenie, pieluchy itp.

W każdym razie, społeczeństwo w Polsce się bogaci. CDRL nie otwiera nowych sklepów, a jednak widać wzrost sprzedaży w Polsce. Jesteśmy bogatsi, gospodarka się rozwija, te produkty znajdą nabywców :)

• Re: Wyniki Autor: ~Mat [46.77.179.*]
    Fakt. Rozszerzone 500+ też powinno mieć wpływ. Do tego w lipcu PPK i nowa gotówka na giełdzie.
[x]
CDRL -2,06% 9,50 2025-12-05 13:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.