• Zabawa prezia z leszczami Autor: ~elek [5.173.241.*]
    Dołowanie kursu jedną czy 2 akcjami na koncówce sesji to już kpina pawełku wstyd mi za ciebie !!! Ale jesteś zachłanny!!!Ale twój carshering ci to wynagrodzi.Opijaj akcje miłego wekendu
  • Re: Zabawa prezia z leszczami Autor: ~Leszcz [87.188.78.*]
    Widzę elek, ze znowu zmieniles poglady. Widać odkupiles trochę . Widzisz ja tez sobie pare przytulilem, po 1,35, a Pawelek chce jeszcze lepszej promocji. Moze w poniedziałek trochę podrzuci. Dziś niestety , jak się promował po 1,32 jechałem s-bahnem do domu.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.14.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~elek [5.173.232.*]
    Widzę że tworzy nam się międzynarodówka.To dobrze.Widziałeś co on wyczynia -4mobility żywy trup ( C/wk -7) co kwartał 1 milion straty wyciągnął z 2,5 na 4,5 a Elemental ( C/wk 0,5) 20-30 baniek żywej gotówy dołują na bezczela. Że też nikt nie zainteresuje się i nie porówna kont z których idą transakcje .Tam też jest Polsko-holenderska międzynarodówka .Patrzymy wam na łapki :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~oszukany [89.229.217.*]
    AKCJA NIE JEST WARTA WIECEJ JAK 1,4 ZŁ
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Leszcz [87.188.78.*]
    Dzis sobie dokupiłem po 1,33. Skoro daja. Troche gotowki zostawiam, na okoliczność dalszych promocji. Moze poczekacie trochę to dowioze trochę na swieta, jak dojadę do kochanej Polski.
    Co to za kasowanie postów. Nie podoba się, ze sa chętni do kupowania. UE popiera recykling wiec trzeba brać, jak sa chętni, aby tanio sprzedać . Elemental przynosi rok w rok zyski, a wy traktujecie firmę, jak gniota. Pawcio może się bawić na swoich zasadach.
  • Re: Zabawa prezia z leszczami Autor: ~elek [5.173.225.*]
    Pawcio też się szykuje do zakupów Elementala.Teraz oprócz wyciągania za uszy 4mobile wyciąga primeminerals kilkoma akcjami na wyższe poziomy.Dostał tam też jak i na carscheringu po uszach( straty parę milionów)i zaczął wreszcie marzyciel myśleć że trzeba podciągnąć kursy nierentownych spółek i opchać innemu marzycielowi.Pieniądze tak uzyskane przeznaczy na to co jest mu znane i na czym się zna czyli skup złomu(Elemental).Ale wtedy to kurs powinien być nieco wyższy.Czekamy cierpliwie -fundom tak jak nam zależy na wyższej wycenie więc pewnie też się wreszcie otrząsną i zaczną zbierać wtedy może być ciekawie
    Wiesz elek, jak madrze gadasz to Cie lubie, ale jak zmieniasz front to..., a nawet nie wiem. W koncu kazdy chce tu tylko zarobic.
    W sumie to czasami sie zastanawiam czemu sam nie sprzedalem na bandach Pawelka, ale dziwnym zbiegiem okolicznosci uparlem sie na elemental. Gdybym tak samo sie uparl przed pol roku na ultgames to bym lepiej na tym wyszedl ( jakies 250 tys. ), no ale mowi sie trudno.
  • Re: Zabawa prezia z leszczami Autor: ~elek [5.173.232.*]
    Leszczu gramy tak na ile nam pozwolą Ty masz swój sposób .Na bandach też jest ryzyko że kurs odjedzie za wysoko i już nie odkupimy.Dlatego wszedłem z powrotem w Elemental bo wydaje mi się że teraz już może odjechać na 2 zł . A te ramy 0,50-1,75 ustalone przez zarząd to po to żeby ciemnocie wmówić że akcje mogą na tyle spaść.Taki straszak do swobodnego skupu.Skąd u prezia taki pomysł 0,50 gr za akcję!!!!!! Cw/k wynosiło by wtedy 0,2 na tyle wyceniana była np.Alma jak upadała.Nie wiem czy ten człowiek ustalając to był nieświadomy czy miał inwestorów za idiotow?Ale masa to łyka i sprzedaje a kto mądrzejszy zbiera.Ryzyko niższej ceny niż dzisiejsza jest niewielkie a szansa na wzrost duża (większość inwestorów posiada teraz akcje w przedziale 1,47-1,80)
  • Re: Zabawa prezia z leszczami Autor: ~Maks [188.146.178.*]
    Spólka porazka..brak slow na to co sie tu dzieje.
    Musze przyznac, ze szanowny Prezesik trzyma wszystkich na smyczy. Kazdy czeka, bo bedzie podobno po 50 grosikow.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.232.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.232.*]
  • Re: Zabawa prezia z leszczami Autor: ~elek [5.173.232.*]
    Fundy też wyczekują . Dlatego większą gotówę trzymam na superpromocję. Nie kupujemy , nie sprzedajemy czekamy lubię takie spółki
  • Re: Zabawa prezia z leszczami Autor: ~Waterloo [89.64.45.*]
    Ja kupuję. Średnia 1,2. oby troche spadło
[x]
ELEMENTAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.