• boss i src na posterunku Autor: ~bolek [37.47.37.*]
    zaklada post za postem odrazu ,idzcie obydwaj sie leczyc i nie zakladac tylu postow bo co wam to daje ja dzis 51 wzielem a co wy piszecie mnie nie interesuje
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~src [88.156.133.*]
    Bolek na posterunku broni dobrego imienia perly atakowanej przez nikczemnych szydercow.
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~bolek [37.47.43.*]
    Dnia 2019-03-07 o godz. 18:12 ~src napisał(a):
    > Bolek na posterunku broni dobrego imienia perly atakowanej przez nikczemnych szydercow.

pewnie ze broni src ,bolek jak by was sluchal to by tu nie zarobil 3 kolka porzadne pierwsze 14gr s 28 odkup 19 i 20 s 70 srednia odkup 39-47-8-9 s 65 i czesc 68 i odkup 53-1 i bolek gra za zyski nie slucha 2 mistrzow boss i src widzisz src nie brales po 14gr tez krzyczales 10gr wiec nie osmieszaj sie bo bolek tu juz zarobionymi gra a ty patrzysz w swoje muly plg i soft i kase zakisiles a dzis pieknie BAH od wczoraj BRASTER dzis ALTUS dal nastepne kolko miedzy czasie a ty patrzysz jak szpak w ekran w swoje plg i soft pozdr madralo src mam twoje wpisy w nosie ja robie swoje gram i zarabiam a ty mozesz sobie poklepac na forum bankiera
    Po co się chwalisz? Myślisz że mam tylko plg i sbe? Pisałem już gdzieś że z nc mam głównie gamedev ale np Boruta też w posiadaniu po 17 i po 21. Plg spokojnie da zarobic. Z softblue fakt trochę wtopa ale uparcie trzymam z gruba strata.
    Brasterka kupiłem skromnie po przedostatnim komunikacie i trzymam bo mogą ładna windę zrobić. A najcięższe w portfelu płynne spółki z fundamentami. Dino już prawie rok, ostatnio BOŚ i spekulacyjny pakiet vistal. Ekoexport też potrzymam do przyszłego roku conajmniej.
    Na t2p miejsca brak. Szybki rozwój tej spółki mnie odstrasza
    Dnia 2019-03-07 o godz. 19:16 ~src napisał(a):
    > Po co się chwalisz? Myślisz że mam tylko plg i sbe? Pisałem już gdzieś że z nc mam głównie gamedev ale np Boruta też w posiadaniu po 17 i po 21. Plg spokojnie da zarobic. Z softblue fakt trochę wtopa ale uparcie trzymam z gruba strata.
    > > Brasterka kupiłem skromnie po przedostatnim komunikacie i trzymam bo mogą ładna windę zrobić. A najcięższe w portfelu płynne spółki z fundamentami. Dino już prawie rok, ostatnio BOŚ i spekulacyjny pakiet vistal. Ekoexport też potrzymam do przyszłego roku conajmniej.
    > > Na t2p miejsca brak. Szybki rozwój tej spółki mnie odstrasza

a poto ci pisze jak to przy 14gr nawales post za postem na termo zew ida na 10gr czy tam na 5gr a ja dokladnie dn 1.01 .2019 napisalem przed sesja zeby nie bylo sygnal kupna ale ty i tak swoje posty waliles do ilu term poszedl 154-74 250% a na kolkach kolo 400% wiec nie gadaj bzzdur,he brasterek wlasnie dzis zasieg z AT mojej zrobil 3,95 kolezko src a ty liczysz na co teraz powrot 2,88 potem 225 wiec pewnie cie ubrali na gorze,.dino owszem dobra spolka ,eex odbicie z 2zl na 6,50 teraz 5zl jakies wsp takze nauka src nauka
    Dnia 2019-03-07 o godz. 19:22 ~bolek napisał(a):
    > Dnia 2019-03-07 o godz. 19:16 ~src napisał(a):
    > > Po co się chwalisz? Myślisz że mam tylko plg i sbe? Pisałem już gdzieś że z nc mam głównie gamedev ale np Boruta też w posiadaniu po 17 i po 21. Plg spokojnie da zarobic. Z softblue fakt trochę wtopa ale uparcie trzymam z gruba strata.
    > > > Brasterka kupiłem skromnie po przedostatnim komunikacie i trzymam bo mogą ładna windę zrobić. A najcięższe w portfelu płynne spółki z fundamentami. Dino już prawie rok, ostatnio BOŚ i spekulacyjny pakiet vistal. Ekoexport też potrzymam do przyszłego roku conajmniej.
    > > > Na t2p miejsca brak. Szybki rozwój tej spółki mnie odstrasza
    >
    > a poto ci pisze jak to przy 14gr nawales post za postem na termo zew ida na 10gr czy tam na 5gr a ja dokladnie dn 1.01 .2019 napisalem przed sesja zeby nie bylo sygnal kupna ale ty i tak swoje posty waliles do ilu term poszedl 154-74 250% a na kolkach kolo 400% wiec nie gadaj bzzdur,he brasterek wlasnie dzis zasieg z AT mojej zrobil 3,95 kolezko src a ty liczysz na co teraz powrot 2,88 potem 225 wiec pewnie cie ubrali na gorze,.dino owszem dobra spolka ,eex odbicie z 2zl na 6,50 teraz 5zl jakies wsp takze nauka src nauka

acha jeszcze jedno src jak ktos pisze na forum o windach to dla mnie nie ma pojecia o gieldzie a tym bardziej o AT
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~bolek [37.47.233.*]
    Dnia 2019-03-07 o godz. 19:22 ~bolek napisał(a):
    > Dnia 2019-03-07 o godz. 19:16 ~src napisał(a):
    > > Po co się chwalisz? Myślisz że mam tylko plg i sbe? Pisałem już gdzieś że z nc mam głównie gamedev ale np Boruta też w posiadaniu po 17 i po 21. Plg spokojnie da zarobic. Z softblue fakt trochę wtopa ale uparcie trzymam z gruba strata.
    > > > Brasterka kupiłem skromnie po przedostatnim komunikacie i trzymam bo mogą ładna windę zrobić. A najcięższe w portfelu płynne spółki z fundamentami. Dino już prawie rok, ostatnio BOŚ i spekulacyjny pakiet vistal. Ekoexport też potrzymam do przyszłego roku conajmniej.
    > > > Na t2p miejsca brak. Szybki rozwój tej spółki mnie odstrasza
    >
    > a poto ci pisze jak to przy 14gr nawales post za postem na termo zew ida na 10gr czy tam na 5gr a ja dokladnie dn 1.01 .2019 napisalem przed sesja zeby nie bylo sygnal kupna ale ty i tak swoje posty waliles do ilu term poszedl 154-74 250% a na kolkach kolo 400% wiec nie gadaj bzzdur,he brasterek wlasnie dzis zasieg z AT mojej zrobil 3,95 kolezko src a ty liczysz na co teraz powrot 2,88 potem 225 wiec pewnie cie ubrali na gorze,.dino owszem dobra spolka ,eex odbicie z 2zl na 6,50 teraz 5zl jakies wsp takze nauka src nauka

braster 2,88 dla nauki src:)))
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~heh [185.135.2.*]
    Po przedstawionym przez src portfelu, przynajmniej wiadomo teraz w co się nie pakować
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~boss_i_src [108.171.129.*]
    meldujemy się!
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~boss [31.0.41.*]
    Jestem. 30gr tam czekam. Pozdrawiam
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~zbik07 [5.173.232.*]
    Powodzenia
    Dziękuję
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~bolek [37.47.33.*]
    Dnia 2019-03-08 o godz. 13:03 ~boss napisał(a):
    > Dziękuję

czekac mozesz sobie i na 30gr i na 10gr nikt ci nie broni pytanie kto ci tam odda juz po wynikach czekales i mialo byc 30gr dostales;)))
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~beton [194.114.104.*]
    To czekaj Pan :)
    Dnia 2019-03-08 o godz. 13:15 ~beton napisał(a):
    > To czekaj Pan :)

https://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=22961&zl=A a tu dowod arkusz zlecen kupna na 30gr nie ma zlecenia wiec jestes zwykly oszust boss
    Czekam na 30gr A nie że tam stoje. Haha co za typki, wesoło mi z wami
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~Inwestor-spekulant [37.47.173.*]
    Jak wyjdzie pewn go dnia umowa po sesji nie będzie Ci wesoło jak będziesz brał po 1zl lub czekał aż. Spadnie a to pójdzie na 2zl lub wyżej haha ale czekaj sobie :))
    Masz info
    To było oczywiste info i było kwestia czasu, czekamy w dalszym ciągu na umowy.. :)
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~Gitmen [31.1.97.*]
    Możesz być pewien, że teraz to będzie wiele listów intencyjnych i potencjalnych zawarć umowy :)
    Typowy schemat NC.
    A niech będą to wywoła przynajmniej potężne zwyżki kursu, bo to zawsze dziala:) ja i tak czekam na umowy i wiem że się doczekam :)
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~Gitmen [31.1.97.*]
    Infa to będą ale co do zwyżek to ja bym jednak taki pewien nie był.
    A ta emisję jak pisze maja zamiar dopiero wprowadzić w ciągu 12miesiecy, więc nawet jakby chcieli to nie będą sypać. Jak ktoś Ch ce niech sprzeda w przyszłym tygodniu chętnie dokupienia taniej, bo trochę wolnej gotówki mi wpadło. I tak czekam przynajmniej do pierwszych umów i kursu w złotówkach. W tym roku będzie wysoko kurs już niebawem, może nawet i bardzo szybko. Wszystko zależy kiedy puszcza odpowiednie infa.. :)
    Już niebawem, może nawet szybko a może nawet bardzo szybko. Opierasz się o swoje domysły i życzenia. Jak będą porządne infa to wzrosty będą wynikać właśnie z zakupów takich ludzi jak ja, którzy podejmują racjonalne decyzje ograniczając ryzyko do minimum.
    Może zarobisz wiecej i po gratuluję Ci tu osobiście ale jak będzie wtopa to będę stał z boku i czekał na Twoje słowa skruchy.
    Nie tylko domysły i życzenia, ale co ci będę mówi, sam zobaczysz już niedługo i jak wysoko kurs się znajdzie panie src :)
  • Re: boss i src na posterunku Autor: ~adi [94.254.200.*]
    Kolejny odcinek brazylijskiego serialu _ będzie k.pa...nie, nie, nie bedzie...:-)
    Dnia 2019-03-08 o godz. 14:46 ~boss napisał(a):
    > Czekam na 30gr A nie że tam stoje. Haha co za typki, wesoło mi z wami

typka i kolege znajdz sobie pod sklepem monopolowym chlopie zejdz na ziemie dalej nie potrafisz odpowiedz na moje pytanie dostales po wynikach po 30gr bo takie bzdury tu wypisywales koles ogarnij sie bo robisz z siebie kretyna
[x]
COREY -1,55% 0,38 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.