Dnia 2019-03-07 o godz. 13:48 ~boss napisał(a): > Wpadam tak od czasu do czasu tutaj na forum pośmiać się z tych co tu widzą 1zl
jak ty tak czesto wpadasz dzieciaku to niedziwie sie ze musisz duzo dzieci utrzymac i musisz zarabiac postami na forum boss,bo o swoich inwestycjach sie nie pochwaliles i mi nie potrafiles odpowiedziec jakimi perlami to grasz na gieldzie jak widac zadnymi bo jak tak ciagle wpadasz na forum bankiera to musisz natluc tych postow zeby zarobic na te dzieci,moze cie jarek wspomoze 500+ od lipca na kazde dziecko wspolczuje ci boss tych wpadek ale jak mozg taki to nie ma sie co dziwic na twoje wpadki
Co ty mnie tak atakujesz? Mam jedno dziecko i umowę o prace oraz trochę ziemi. O moich inwestycjach nie mowie. A t2p może i kupie ale po 30gr albo w okolicach. Ja nie kupuje kilkanascie tyś akcji. To raczej są większe pakiety. A ty cały czas o jakiś wymyślonych wsparciach mowisz oraz chlodzeniu wskaznikow licząc na info raz w tygodniu żeby kurs nie spadl i strasznie się palisz to licytacji na inwestycje co swiadczy o twojej porywczosci. Myślę że jak poleci na 39gr to oddasz wszystko. A poleci.
Dnia 2019-03-07 o godz. 20:41 ~boss napisał(a): > Co ty mnie tak atakujesz? Mam jedno dziecko i umowę o prace oraz trochę ziemi. O moich inwestycjach nie mowie. A t2p może i kupie ale po 30gr albo w okolicach. Ja nie kupuje kilkanascie tyś akcji. To raczej są większe pakiety. A ty cały czas o jakiś wymyślonych wsparciach mowisz oraz chlodzeniu wskaznikow licząc na info raz w tygodniu żeby kurs nie spadl i strasznie się palisz to licytacji na inwestycje co swiadczy o twojej porywczosci. Myślę że jak poleci na 39gr to oddasz wszystko. A poleci.
kolego boss pojawiles sie niewiadomo skad i rzucasz cenami z sufitu,ja tu jestem od 2lat przuy kursie 1,35 ponad rok temu tez mowilem ze drogo ze luka do zamkniecia 20gr i tak bylo nawet 14gr-13gr zeszli,wiele sie zmienilo w AT i spolce w dn 1,01.2019 przy kursie 14gr napisalem ze sygnal kupna gdzie wtedy byles poszli na 30gr zamkneli luke na 19gr potem podeszli 74gr korekta na 39gr idealnie tez we wsparcie uderzyli potem 68 podeszli i powrot do wsp 51-3 teraz wiec nie pisz bzrud o 30gr poki wsparcia trzymaja.ps jak pekna to chetnie dobiore 39gr ale nie sadze wiec mi boss nie mow ze ART nie dziala a ty od miesiaca probujesz manipulowac tym forum,niedawno pisales jak to po wynikach bedzie 30gr bylo nie czyli manipulujesz a to jest karalne
Dopiero kilka postow niżej pisales że 56 to wsparcie i książkowo tam zeszli żeby schlodzic wskaźniki. Teraz piszesz już 51-3 A za tydzień będziesz pewnie pisal że książkowo jest 40 wsparcie obronione. Chlopie jesteś jak horagiewka. Ja przynajmniej trzymam się swoich 30gr
Dnia 2019-03-08 o godz. 10:15 ~boss napisał(a): > Dopiero kilka postow niżej pisales że 56 to wsparcie i książkowo tam zeszli żeby schlodzic wskaźniki. Teraz piszesz już 51-3 A za tydzień będziesz pewnie pisal że książkowo jest 40 wsparcie obronione. Chlopie jesteś jak horagiewka. Ja przynajmniej trzymam się swoich 30gr
ty nawet nie potrafisz ze zrozumieniem pisac poczytaj moje AT od 1.01.2019,bardzo mocne wsp 39 po raz n-ty ci pisalem tu wielokrotnie a nie zadne 30gr,chyba slyszal od ciebie ze po wynikach dn 14.02 ze ida na 30gr byli pytam ja widzialem 68max po wynikach