• For sale part two Autor: ~obserwer [89.66.159.*]
    Zwalniać gotówę i inwestować w coś co przyniesie zysk. Wzrostów nie będzie przez najbliższe lata bo polityka niezmienna od lat nieprzynosząca efektów. A zmian nie widać. Nie ma na co czekać. Na sprzedaż albo z giełdy !!!!
  • Re: For sale part two Autor: ~trade2Bfree [83.26.244.*]
    widac duze zmiany; wystarczy przesledzic wyniki spolki z ostatnich kwartalow ale jak ktos jest leniwy lub na tyle naiwny by wierzyc w to co piszesz to nawet i dobrze ze ich odstraszasz od kupna; jeszcze 1 kwartal i zamkna swoj rok obrachunkowy, a wtedy zaczna znowu wyplacac dywidende; cos na ten temat wiesz? bo ja tak
  • Re: For sale part two Autor: ~obserwer [89.66.159.*]
    Pokaż te wyniki i zmiany, bo jakoś lotny specjalnie nie jestem. Widzę ciemność a nawet światełka w tunelu nie widać. Ale kombinuj dalej, może jakiś frajer się skusi na ten propagandowy bełkot w ich stylu. Dywidenda tu jak Yeti niby jest ale nikt go nie widział i pewnie nie zobaczy bo jakoś mgliście i śnieżnie tylko cień widać w oddali. Klęska na horyzoncie bo brak działań.
  • Re: For sale part two Autor: ~trade2Bfree [5.173.49.*]
    nie mam zamiaru nic ci udowadniac; po prostu porownaj sobie Q do Q za ostatni rok a zobaczysz o czym pisze; chyba ze masz problem ze wzrokiem to wybierz sie najpierw do okulisty zanim zaczniesz studiowac raporty; milej lektury; a co do dywidendy - to mam nadzieje ze jak juz zostanie klepnieta na WZA to nie znikniesz z tego forum i dalej wytrwale bedziesz zaklinal rzeczywistosc ku mojemy wielkiemu rozbawieniu;
  • Re: For sale part two i 1/2 Autor: ~obserwer [89.66.159.*]
    Przykrywanie info o klęsce w zamówieniach nic nie da. W lutym poleciały na łeb, A kiedy WALNE, bo jakoś ta informacja mi umknęła. ??? Jesienią ??? :D:D Bokiem wychodzi kombinacja z rokiem obrachunkowym. Dalej brną do krawędzi przepaści.
  • Re: For sale part two Autor: ~absolwent [89.72.117.*]
    Jaka dywidenda?!! Prezes całkiem niedawno wyjął z firmy kilkadziesiąt mln (dywidenda po sprzedaży drzwi do Assy) i w następnym roku kolejne ok. 10 mln. Na dzień dzisiejszy nie potrzebuje on kasy, więc o żadnej dywidendy nie ma mowy.
[x]
MERCOR -2,35% 24,90 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.