informacje fundamentalne jak i układ kresek na wykresie dla mnie jest jasny widze tu początek kolejnej fali wzrostowej tym razem wybite zostanie 50 gr a ze po drodze do 1zl nie ma zadnych oporów to szybciutko meldujemy sie na 1 zł kto madry jutro dobiera do pełna!!!
raczej spokojnie podejdziemy pod opór i spokojnie malymi kroczkami do góry bo ktoś tu czeka z duża podażą wiec rynek przestraszony ale jak widac chetnych do kupna nie brakuje
A może raczej, jeśli ujawni się prawdziwe zainteresowanie zakupem... to okaże się, że bez większego problemu, tylko cierpliwie obkupi się na poziomie 0,36-0,39 do pewnego poziomu, powiedzmy rzędu 40-60 tyś akcji..?
a moze procz tego ze bedzie ta fala to jeszcze ktos napisze kiedy mozna sie jej spodziewac bo mnie juz moj pakiecik troche zaczyna parzyc a jak widze jak cena schodzi to parzy coraz bardziej i sam nie wiem czy dobierac to jeszcze??? czy teraz przypadkiem cena na zakupy nie jest atrkacyjna skoro ma byc powyzej 50 gr??? prosze o jakies wskazowki od gieldowych ekspertów
To nie wizyta u wróżki. Kiedy zacznie rosnąć, do jakiego poziomu itd itd. Tutaj decyzje podejmuje się samodzielnie. Nie ma recepty na sukces i albo zarobisz albo stracisz.
dokladnie ja z decyzja nosze sie od kilku tygodni od nagonki gdzei wrozki pisaley o 9 zl ale w ten weekend podjalem decyzje i ustawiam sie z lewej mam nadzieje ze cos mi nasypia
nie ma co sie czaic z lewej bierz poki stoi zacny pakiet na 37 gr mysla ze przyblokuja rynek ale ja jutro mam zamiar polowe tego zabrac druga polowa jest dla ciebie