Z sytuacji, ktora jest obecnie na papierze mozna wywnioskować, ze kurs ma chec isc do gory, przy kursie 1,38 nikt nie chce oddawac akcji, wiec panuje marazm.
Wykres wyglada natomiast bardzo obiecujaca i powiem szczerze, ze czekam na najblizszy kurs w górę juz niebawem. Moze dzis?
Co o tym sądzicie? Jest ktoś konkretny jeszcze na papierze?
Pytam i większe zaangażowanie w ten papier.
Jetstem na papierze od 8 mc-y. Troche tych akcji mam. Powoli prezes i jego ekipa mnie meczy. Sztucznie utrzymuja kurs na niskim poziomie. Myslalem, ze Fundy troche zamieszaja, a jak na chwile obecna to caly czas ta sama zabawa Pawelka i kolesiow.
Przyjacielu bedzie dobrze!!!!!!!!!Ja Ci to mowie!!!Nie pękaj!!!! Ba tu bedzie bardzo dobrze!!!!!! Prwywatnie powiem Ci ze niebawem przebije grubo ponad 2 zł!!!!!!Wiec badz spokojny o swoja lokate!!
Nie strasz nie strasz, jak widać oddales akcje i chcesz, zeby twoja przepowiednia sie sprawdzila. No niestety ostatni sie wyprzedaja, bedzie dobre odbicie.
nie, nikt nie chce sprzedać, jeszcze powinien tochę sie poziom spompować by wiecej leszczy nie wytrzymało i zamknęło pozycję, która ja kupie - to jest własnie giełda :)
Chłopie pomysł pod co to ma rosnąć? Marzenia prezesa i produkcja akcji nic dobrego nie zdziałała na tej spółce, już rundy są 300% w plecy, a skupu jak nie było tak nie będzie. Tragedia to mało powiedziane.
Tragedię będziesz miał dziś- twoją osobistą. Zobaczysz jak kurs pójdzie w drugą stronę. Niedowiarkom oczy zbieleją.
Kierunek prawidłowy to 1,80.
Wczoraj sesja spadkowa była sesją ostatnią. Dziś mocne up.
Jeśli tak to wyczekuj up. Kurs miał ochotę iść już dziś, ale chyba poczeka do jutra. Giełda lubi piątki. Wiem, ze brzmi to jak wrozbiarstwo, ale czuję w kosciach mocne up jak na Baholding dziś.
Miałeś lukass rację nikt nie sprzedaje tylko gruby przerzuca jak co dzień do dolnego wora żeby jeszcze coś od wystraszonych zebrać ale ludzie są świadomi i nie oddają a po za tym rur się wypłaszczył co oznacza wzrost .Dzisiejszy minus to fikcja
Taką akcję zrobili na Baholding kilka dni temu, ostry odjazd, delikatny zjazd i odpał na 2,99.
Najgorsze jest to, ze ludzie mogą tracić cierpliwość i oddawać po niskich cenach. Niżej niż 1,34 nie zejdzie.
Pozdro dla wszystkichw Dzień Kobiet( żebyście zarobili chociaż na dobry bukiet- Ci co teraz sprzedają oczywiście).
Najgorsze że tak bezczelnie przerzuca a gym samym kolesiem do tego samego wora a potem ustawia wór na 1,34 -30 k I chce żeby ludzie oddali.Przecież zakupy z rachunków są zapisane co za bezczelność!!!
Co za profesjonalizm i trafność diagnozy...
Od wczoraj czekam z zapietym pasem na start rakiety a tu nic tylko obiecanki...
Znow start odłożone na za rok
Start z zapiętymi pasami delikatnie odłożony na pózniej, nie za rok.
Jeżeli ktoś uważa, że ktoś upycha akcje - czuję, że będzie kupowal w granicach 1,60.
mały Pawełek kupował od avivy po 1 później wam upychał pod orzełka a później myślał że oddacie ze stratą po nieudanym przejęciu orzełka i tak będzie sobie dorabiał na leszczynie a tu nikt nie chce za bardzo oddać i dlatego dzisiaj próbuje wszystkiego ale nie wiele zebrał musi bardziej sięgnąć do kieszeni -nie wolno oddawać!!! Jeszcze nie teraz
Pamiętaj że fundy brały po 2-3 zł i cały czas tu są i nie będą chciały stracić też będą dokupywać żeby uśrednić.Wydaje mi się że można być spokojnym o kurs.Dlatego dziś wszedłem zobacz po ile jest dolar i lira!!!!!!
Ja tam w przeciwieństwie do przedmówcy na świniach się nie znam. Ale giełda to nie hodowla świń. Po prostu sprzedałem bo robi się tu błoto, żeby nie nazwać tego inaczej - może kolega nazwie jakąś anegdotą z zagrody? Jak zaczną skupować to wrócę.
Dzisiejsza sesja nie należała do udanych, ale słuzyla tylko po to, zeby wiekszosc zobaczyla przed oczami"przyszle" 1 zł..., a mózg da się oszukać i nim sterować.
Papier jest wyzbierany i może dotknąc 1,29 nic więcej, chyba, ze cos wyjdzie w miedzyczasie w co wątpię. Pózniej wieksza podbitka, wyzbieranie finalne i jazda powyżej 2 zł.
Róbcie co chcecie, poczekajcie, moze nie bede mial racji, pomylilem sie wczoraj i dzis. To moj ostatni wpis. Bez odbioru i powodzenia wszystkim zycze i milego weekendu. Będzie dobrzr i wysoko tyloo jeszcze nie dzis.
Przedmówca dobrze prawi.
Widzę, ze moj watek zyskał bardzo dużo wpisów i jest nim większe zainteresowanie, więc mam propozycje dla akcjonariuszy.
Trochę uśmiechu i lekka zabawa się przyda przed weekendem.
Kto kupił i posiada min 1 akcję niech napisze " jestem ". Zobaczymy ilu nas tu jest tych prawdziwych, a ilu "workowych".
Widać było na końcówce sesji że nie były to normalne trareakcje sprzedaży tylko sprzedawali tak aby dołować kurs 1 lub 2 akcjami zawsze o poziom 1,31 -1,33 A za chwile zbierali od wystraszonych leszczy po 1,34.Kilku się na to nabrało i sprzedało.Stąd tak to ,,strasznie" wyglądało.Widać było że wystarczyło 5000 akcji i wracamy na poziom otwarcia.Kolesie z grodziska za bardzo nie zebrali powymieniali się tylko akcjami. Lira turecka i euro tanieje tam kupują metale .W grodzisku odzyskują pallad platynę złoto i sprzedają te metale W DOLARACH który drożeje.Marże trzymają nisko żeby wykończyć konkurencję a i tak co roku 20-30 baniek do przodu więc kierunek to tylko północ- pawełek o tym wie więc bawi się z leszczami.Trzymać nie sprzedawać.