• Altus predzej czy pozniej wroci do formy Autor: ~Trader [5.173.152.*]
    mam duzo akcji tej spolki kupione na wzrostach po sredniej 3,40 , bede usrednial i tyle , a co mi tam , myslalem ze bedzie inny scenariusz , kasa ktora miala isc na nowe duze mieszkanie bedzie teraz regularnie inwestowana w altusa , jak stracimy to wszyscy
    towarzystwo funduszy inwestycyjnych zarabia na obrocie nie na spadkach czy wzrostach cen akcji , pamietajmy o tym , a przejsciowe problemy predzej czy pozniej sie skoncza
  • Re: Altus predzej czy pozniej wroci do formy Autor: jan44 [89.230.199.*]
    Dnia 2019-03-01 o godz. 19:34 ~Trader napisał(a):
    > mam duzo akcji tej spolki kupione na wzrostach po sredniej 3,40 , bede usrednial i tyle , a co mi tam , myslalem ze bedzie inny scenariusz , kasa ktora miala isc na nowe duze mieszkanie bedzie teraz regularnie inwestowana w altusa , jak stracimy to wszyscy
    > towarzystwo funduszy inwestycyjnych zarabia na obrocie nie na spadkach czy wzrostach cen akcji , pamietajmy o tym , a przejsciowe problemy predzej czy pozniej sie skoncza

A bierzesz pod uwagę, że za sprawą KNF, ten koniec może być ostateczny (gigantyczna kara lub nawet cofnięcie licencji)??
  • Re: Altus predzej czy pozniej wroci do formy Autor: ~ja [89.74.146.*]
    Z czego wydedukowałeś tę gigantyczną karę albo utratę licencji?
    Jaką karę poniósł Getback za emisje lipnych obligacji?
    Nawet z WGPW go nie zdjęli tylko wymyślili, że teraz będzie w restrukturyzacji.
    Czy KNF albo audytor z tzw. wielkiej czwórki stracili licencję, że taką lipę zafirmowali?

• Re: Altus predzej czy pozniej wroci do formy Autor: ~oki [83.26.169.*]
    widocznie PO musi sprawdzić komu nadepnał na odciski, albo rozeznać kto jest b głodny na jego wcześniejszy sukces
  • Re: Altus predzej czy pozniej wroci do formy Autor: jan44 [89.230.199.*]
    Dnia 2019-03-01 o godz. 20:07 ~ja napisał(a):
    > Z czego wydedukowałeś tę gigantyczną karę albo utratę licencji?
    > Jaką karę poniósł Getback za emisje lipnych obligacji?
    > Nawet z WGPW go nie zdjęli tylko wymyślili, że teraz będzie w restrukturyzacji.
    > Czy KNF albo audytor z tzw. wielkiej czwórki stracili licencję, że taką lipę zafirmowali?
    >

Wsio w pieriedi, jak mówią dawni przyjaciele. Sprawy toczą się w KNF i prokuraturze, więc wszystko jest możliwe. To, że na razie nikt za to wszystko nie został ukarany nie znaczy, że tak będzie dalej.
[x]
ALTUS 14,17% 2,90 2025-09-22 17:04:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.