Synku co ty pieprzysz za farmazony czy ty wiesz co to znaczy merytorycznie się wypowiadać? Twoiim malutkim mozdzgiem myślisz że,, Rzeź od poniedzialku"to merytoryczna wypowie. W przedszkolu nie zaimponujesz jak chcesz inwestować na giełdzie a nie wiesz jak bo po twoich "entelegentnych" wypowiedziach na tym marnym forum utwierdzasz że nie potrafisz więc radzę Ci zamówić ekspertyze finansowo i jak się jej nauczysz to wówczas może wypowisz się merytorycznie. Ponadto dowiesz się kiedy nalezy zamykać pozycje.
No to błysnołeś inteligencją merytorycznie , o moją pozycję się nie martw i Ty zamów sobie ekspertyzę ale u lekarza pierwszej troski , i jak masz coś do powiedzenia odnośnie spółki i analizy to pisz a nie obrażaj ludzi , zresztą nie miałem na myśli tego wątku.Jak jesteś takim specjalistą to pochwal się jak będzie kurs wyglądał w następnym(oczywiście korzystając z techniki) tygodniu, bo o zamówieniu analizy to każdy " SPEC" może pisać.
Analiza fundamentów spółki i jej aktywów. Starhedge w minionym tygodniu to niewątpliwie miłe zaskoczenie i skokowy wzrost obrotów. Z jednej tzw. "spekuła" bawiąca się kursem, ale i nowi akcjonariusze, którzy będą tutaj na dłużej. Starhedge to nie tylko apartamenty na Mackiewicza można by rzec. To zupełnie inna spółka, niż ta którą wielu giełdowych spekulantów widzi sprzed lat kilku...
Tutaj minimalny free float zrobi swoje. Z rynku zbierają teraz zarządzający spółką, tak więc wkrótce free float będzie poniżej 5% i dopiero zaczną się zabawy. Będzie co najmniej powtórka z CFI a tam poszło z 20 groszy do 7 zł w 4 miesiące, choć większość wątpiła w taki ruch. Ci co poczekali zarobili krocie. I to wtedy były już obroty, można było i kupić i sprzedać.
Człowieku opanuj się z tym naganianiem. Powielasz i wklejasz te swoje pierdy o STARHEDGE. Jak się ubrałeś to ciesz się i nie uszczęśliwiaj innych tym naganianie.
Waas gdzie powielam? Wkurzony jesteś, bo liczyłeś na kółko a tu odjechało. Ale ci podpowiadam, że i tak jest baaaaaaaaardzo tanio i sporo zarobisz jak kupisz. jak nie, to tylko pozostaje ci ujadanie. Wisisz na Tauronie od kilku lat i jesteś w czarnej d....ie
Nie. Po prostu mieszkam niedaleko, więc stać mnie na szersze spojrzenie, sprawdzenia. Mogę tu i tam pogadać z ludźmi, podczas gdy większość innych inwestorów giełdowych nie. Ale jutro będzie na blogu kolejny post o... do jutra, ale ci co mają akcje będą bardzo zadowoleni. Warto co dzień obserwować ESPI. Dobrze, że główny akcjonariusz/sze mają prawie 94% akcji. Będzie łatwiej z wzrostami skokowymi jak 3 lata temu na CFI. Jednak tutaj, w spółce jest mega perła, przy której apartamenty na Mackiewicza to pestka.