Podane wstępne wyniki roczne są doskonałe i jeszcze nie zdyskontowane...zysk wyniesie 0,22zł/akcje a WK 0,57zł/akcję Przy kursie 80 gr C/Z =3,6 a C/WK =1,4.Tylko brać
Bardzo ciekawie szykuje się również wyniki za I kwartał 2019. Widzę co się dzieje na Mackiewicza. Pan z mercedesem regularnie coś tam podpsiuje - umowy hi hi hi
Pomiędzy 29.04 a 29.05 wiele się będzie działo. Dla większości z Was będzie to szok, niedowierzanie i płacz "mogłem kupić po taniości", "a mówili mi że będzie pompa jak kiedyś na CFI". Pozdrawiam Adam Kruchy
Im wiecej nagonki hehe i jego kolegów, tym bardziej jestem pewny, że to CFI bis :) tam też były rozpaczliwie próby wyrwania resztek akcji, jak widać słabo wam hehe idzie, a może tak mało tych akcji jest na rynku? :) niedługo się przekonamy:)
Adasiu Lec i co? Podpowiem ci. Nie czekam nawet na 7 zł. Zakopałem i czekam na wyższe poziomy cenowe. To będzie powtórka z GANTA od 1 zł do ponad 110 zł choć po drodze było kilka emisji, więc 200 zł. Tylko tutaj będzie pozytywny koniec, bo Antkowiak kupował bardzo drogo ziemię, a u Nas Kawczyński kupuje, ale bardzo tanio. Wystarczy popatrzeć na Fabrykę Ossera. W księgach sądowych jest prawie 16 mon zł a My kupiliśmy za 2,5 mln zł. Podobnie inne nieruchomości.