• Zaczyna się :) Autor: ~Adaś [89.64.251.*]
    jak mówił znany alimenciarz: YES, YES, YES!!
  • Re: Zaczyna się :) Autor: ~Adaś [89.64.251.*]
    Serdecznie pozdrawiam byłych akcjonariuszy, którzy sprzedali mi w grudniu akcje Leny po średnie 2,68 :)
  • Re: Zaczyna się :) Autor: ~steph [159.220.74.*]
    ja bym się jeszcze tak nie cieszył, podejrzewam, że będzie jeszcze chęć wyduszenia i możliwość dobrania akcji ;-)

czułem, że to wybycie się zbliża bo już od kilku dni można było zauważyć zwiększoną aktywność kupujących
  • Re: Zaczyna się :) Autor: ~Krauze [5.173.57.*]
    Ja już się obkupiłem, ale co to za obroty..
  • Re: Zaczyna się :) Autor: mrcn_ [37.47.13.*]
    Zawsze się zastanawiam, jak można być tak głupim, żeby sprzedawać taką spółkę jak Lena poniżej 3 zł...
  • Re: Zaczyna się :) Autor: ~nowak [89.64.22.*]
    Tu większość kupuję pod dywidendę, jeśli w tym roku będzie znowu jakaś "niespodzianka" z dywidendą jak w zeszłym, to niejeden sprzeda poniżej 3.
  • Re: Zaczyna się :) Autor: mrcn_ [37.47.13.*]
    Sprzedawanie Leny w tej cenie to absolutna głupota. Zmiany dywidendy wynikają choćby z inwestycji. Natomiast kupowanie spółki polega na ocenie jej wartości. Oceniając Lenę, powiedziałbym, że nawet sprzedaż poniżej 4 zł niekoniecznie świadczy o zdrowym rozsądku. Ale cóż, z drugiej strony jestem wdzięczny panikarzom, bo mam średnią 2,75 tylko dzięki nim... Zawsze tak jest, że na naiwnych i spanikowanych się zarabia.
  • Re: Zaczyna się :) Autor: ~at [46.113.16.*]
    Na razie zdali do magazynu akcje z 28 lutego.
    Ciekawe co dalej.
  • Re: Zaczyna się :) Autor: ~at [46.113.16.*]
    Jak tam spoldzielcy, jutro tez zrobicie +7% i w koncowce bedziecie bronic bialej swiecy?
  • Re: Zaczyna się :) Autor: ~ziom [83.26.235.*]
    a co stoisz na peronie??
  • Re: Zaczyna się :) Autor: ~prorok2019 [84.10.156.*]
    Jutro dalej urealnianie kursu sztucznie zbitego przez rekina, który przecież musiał żreć ... i zeżarł panikarzy sprzedających z niewiadomych chorych wizji pseudo proroków jeden z lepszych walorów na parkiecie. Lenę poniżej 4zł zawsze można kupować w każdych okolicznościach - zwłaszcza inwestując DT i kasując regularnie od lat coroczne sowite dywidendy (wkrótce według projektu MF w sprawie dywidend będzie jeszcze dodatkowy impuls do zakupów do długoterminowego inwestowania). Kto się w porę opamiętał ten płakał nie będzie ... reszta albo odkupi drożej albo będzie marzyć o akcjach Leny w portfelu.
  • Re: Zaczyna się :) Autor: krauzebertrand [5.173.241.*]
    Mnie interesuje jedna sprawa, skoro ja chętnie kupuję od kilku lat, mój syn będzie robił to samo, to czy wnuczek wystarczy, że będzie kupował tylko z dywidendy? Raczej tak..
[x]
LENA -0,36% 2,80 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.