Ci co umoczyli piszą z zawiści by inni umoczyli a ci co nie umoczyli naganiają by umoczyć.O co chodzi? Jak jest z tą spółką ktoś wie czy tylko się szarpiecie by szarpać ?
Nie załapalem się na dołku myśląc ze będzie 10gr,ale kupiłem 10 tyś po średniej 19 i mimo ze na wzroście 20% to drugie tyle mogłem zarobić sprzedając po 22gr
wczoraj była najlepsza spółką a dziś normalne że musi spasć i spadnie jeszcze to wszystko zależy od sternika a że on jest widac to gołym okiem i nic nie poradzicie na toBędzie chciał to uwali znów na minima by potem zarobic
według mnie jest dobrze a może być w niedalekiej przyszłości bardzo dobrze oczywiście są i będą szarpania mają swoje zadanie więc ważny jest spokój i opanowanie emocji bo tu gra nie idzie o 5 czy 10 procent ale o konkrety
i bardzo dobrze robisz ja też uważam że z tymi naciągaczami sztucznymi nie ma co grac wyżej Spójżcie na karnet po stroni S prawie wszystko wycofali Wszystkie zlecenia ponad 10tyś zostały wycofane tylko zablokowali 21gr po co by od was skupic taniej i dopiero jak to zrobią to kurs pójdize wyżej na razie nie ma co kopać sie z koniem
A ja sądzę, że dużo zależy od dzisiejszego komunikatu o skupie akcji własnych z tego tygodnia. Jakby skupili 1-2% ilości akcji, to jest dobrze i lecimy na 40gr. Później do końca marca na 1zł i konsolidacja do wyników. Jeśli dobre to 2-3zł otworem.
otrzeźwiej lepiej To nie od małych zalezy czy będzie wybicie na razie trzymają kurs i graja prawei swoimi akcjami Być moze to jest gra pod zniechęcenie jak by puscili kurs do 22gr to kto wie moze zaczną się wtedy wzrosty ale dalej uważam że będa próbować uwalac do 16gr