bawia się miedzy sobą i tyle niektórzy może skorzystali na tym dzis sprzedając ale to tylko garstka zarobionych Nie zdziwiłbym się gdyby na koniec było na ZERO
Wiadomo ze ubieraja znow i spadnie mysle ze na jakies 4-5gr spadnie i zas moze troche odbije, za duzo akcji na sprzedarzy na kazdym groszu ja nie wiem niedlugo to FF bedzie 100% wynosic, czemu tak ludzie z Zarzadu wywala ten Ftiprofit az taka zla spolka? a mzoe drukna sobie po 10gr ? beda miec 2x tyle akcji teraz sypiac po 20gr wiec dobrze robia, do tego leszcze, ulica napewno sypnie nizej ze strata jak kurs poleci w dol bo tak zawsze jest- zawsze w panice oddaje nizej PKCem jak typowy leszcz ale i wtedy sa okazje fajne do zarobku, tak jak tu moze byc przy jakichs 5gr powtorze raz jeszcze moze juz za pare dni patrzac na tempo ostatnicch spadkow na tej spolce :P :D
Dzisiaj już jakiś trol pisał ,że spadnie i co ? , ja osobiście wywaliłem po 20 grocholi , bo może faktycznie spaść ... tylko jedno pytanie , kto to wie ??? właśnie kto !!!!!!!!!!!!!
cos niesamowitego i jak tu nie mówic o manipulacji Karnet zleceń do 1zł się jakoś wyszczyscił Przeciez wystarczy postawić z 300tys na kupnie po PKC i się juz nie otworzy
Wiesz jak działa taka spółdzielnia mają 90-95% akcji z całego obrotu i teraz grają 5-15% tego wolumenu ilość akcji zależy ilu graczy wciągną w ta zabawę sprzedadzą w rynek te 5-15% i mając 80% obroty wygasają ale cały czas są podtrzymywane by można było pokazywać, że warto kupić bo obrót dzienny 100k można łatwo wyjść
sprzedane akcje są odkupowane oczywiście to chwilę trwa bo jeszcze podczas zrzucania kursu tez upychają bo sa tacy co lubią uśredniać i kiedy się poddają to oni odkopują 30-50% niżej i zabawa sie potarza
maja prawie wszystkie akcje czyli nikt im nie przeszkadza szukają następnych Najlepsze jest to że znam osoby które dają się nabrać nie raz a kilka razy :D
Jak chcecie kupić najtaniej, to kupujcie teraz, bo ja już spadków nie widzę. Trzeba patrzeć przed siebie, a nie oglądać się na wczorajszy dzień, bo było taniej.
Skoro jesteś pewny tego, to sprzedaj akcję i idź kup inny papier, a nie sprzedałeś wcześniej taniej, bo chciałeś kupić jeszcze taniej i teraz płaczesz próbując zbić kurs niżej, żeby znowu wrócić. Otóż powrotu nie ma. Możesz teraz przy tej cenie dojść do gry.
Masz racje wymiękłem przy 16gr bo zrobiłem stopa kupując w piątek straciłem 15% dzis moge sobie pluć ale wiem jedno to wielka szulernia i przy tym kursie nie zarobi wielu bo jest dydtrybucja akcji a to że spadnie znów wiem na pewno nie dzis to jutro
Ja zakupiłem za naprawdę dużo więcej niż jest obecnie i po spadkach uśredniam ciągle. Nadal mam 2 cyfrową stopę spadku, jednak na dziń dzisiejszy taniej niż za 1-1,5 nie chcę sprzedać. Więcej - planuję dopiero przejść na inny papier przy 2-3zł