jezeli nie ogladali..ogladnac .
moze wam sie rozjasni co w trawie piszczy..na tym polskim zascianku zdarzaja sie prawdziwe noworodki..
mniej czasu poswiecac na glupawe strzelanki a cos z was bedzie
oglądnąłem na parkiet tv. Oby spółce się udało osiągnąć globalny sukces i zarobić kupę kasy dla siebie i dla nas :). Szkoda że już nie wypłacają dywidendy przez duże inwestycje w nowy zakład... mam nadzieję że powrócą do niej po 2020 roku.
Co masz na mysli,mowiac o sensownych informacjach:
Jest ich od groma....mam sie rozwodzic o laserach kaskadowych?
Jedyne co mozna pisac to, fakt ,jak nie umieja sie sprzedac ulicy.Taka troche olewajaca postawa naukowcow w sprawach marketingu.Ciemny narod i tak bedzie sie podniecal gamingiem i wchodzil gdy zawodowcy beda zarobieni a jakis pudelek zacznie o nich pisac.Sa wsrod innowacyjnego chciejstwa w pl bodaj jedyna spolka przemyslowa.Ale komu chce sie np.czytac wyklady profesora I to po angielsku.Nie wiem co tu teraz mozna jeszcze pisac nawet filmikow masa.Podniecac to ja sie podniecalem po IPO.Wg. mnie to pewniak nawet gdyby sie kryzysowo rypnelo na rynkach.Dla ludu to sie sprzedaje info o milionie polskich Tesli hehe..w to wierza.
No moze gdy napisza ( a szanse sa) ze ich produkt bedzie w kazdym smartfonie I samochodzie to huknie po zagrodach co by krowe sprzedac i papior kupic