to jest potwierdzenie -wywalic z GPW!!!!!!!!!!! NIKT MI NIE WMOWI ZE TO NIE BYLO UMOWIONE:( dziwnym trafem wpadlo im prawie 500k papiera i dziwym zbiegiem okolicznosci k..stali tam ze zleceniem kupna:((
moze i masz rację dzis byłbym na zero ale to co tu wyprawiali i te dziwne ruchy to mnie przerosło Trudno jak utrzymają dzis wzrosty na koniec to może jeszcze raz wejdę ale radzę być ostrożnym
Co teraz zrobić wejść czy nie wejść oto jest pytanie czy poczekać jeszcze do piątku ale wtedy to po 0,40 może już być. Kurde znowu dylemat mam a inni zarabiają cholera jasna.
na ta chwilę paskudne ale żebyście sie nie przejechali znowu jak jutro pokażą się wzrosty to zwracam honor i odwołuje moje przewidywania Byłem przekonany że uwalą znów kurs Cos za duży dziś wolumen ale to może byc sztuczne chyba że szybko jak wczoraj podadzą info o zwiekszeniu to odwołuje wszystko co pisałem dziś ale na razie pozostaje przy tym że jeszcze zobaczycie dołek
Sądzę, że sporo dzisiejszego wolumenu narobili kolarze 1 groszowi. Jutro najdalej w piątek przewiduję info o skupie. Możliwe też, a nawet na pewno, że z tych 1,5 mln, które poszło część dostała rykoszetem po 15 i po 14 groni i oni dzisiaj po trochu realizowali zyski. Kilka razy dzisiaj w arkuszu było więcej na kupnie niż na sprzedaży co daje do myślenia jakoby akcji zaczęło maleć. Ręki sobie nie dam uciąć ale FF może już być dużo poniżej 2 mln. Nie sugerował bym się informacją na Bankierze bo podają z opóźnieniem.
Słabo wam coś idzie te spadanie. Nie pewność u nie których sięga już zenitu. Oddać czy kupić ? Ci co umoczyli liczą na kolejny wysyp od insaiderów, a tu Zonk.
rzeczywistość jest okrutna a potem zarabia sie pieniądze jak nie zbankrutujesz wcześniej...chociaż prawda podobno jest taka zeby cos z tego wyciągnąć np naukę to trzeba trzy razy zbankrutować hehehe
czy wy jesteście ślepi i nie wiedzicie ze tu nie ma prawdziwych kupujących tylko podkłada sie ten co chce sprzedać i robi sztuczny obrót Otrzeźwijcie wreszcie
Pier, jak miałeś akcję i kurs był ok to były ochy i achy. Jak umoczyłeś to nagle chcesz wszystkich od błędu uchować. Przestań się mazać, weź kup akcje, ustaw stop losy i nie patrz na tydzień na notowania. Dobrze Ci to zrobi.