• Dno dna do zaliczenia Autor: ~Nieudacznik [5.173.48.*]
    Tam czekam z 0.011 peace and Love
  • Re: Dno dna do zaliczenia Autor: ~zarabiający [5.172.255.*]
    Aktualna wartość księgowa akcji wynosi niecałe 16gr. Ja sądzę, że mogę zacząć kupywać. Jutro mogą według mnie rozpocząć się wzrosty. Sądzę, że jeden akcjonariusz już pozbył się akcji, a teraz to spekulacja i ktoś zakupionymi akcjami winduje cenę w dół. Jak wcześniej sterowali rynkiem na wzrosty, tak teraz nienaturalnie na spadki i sami kupują akcje, dlatego nie ma dużego skupu akcji. Po zakupie przez niektórych na niskich poziomach, ruszy konkretnie skup i cena poszybuje i przy 2-3zł za akcję będą się ich pozbywać, a nie na takim poziomie. To jest moje zdanie na temat tej sytuacji. Dla mnie plan na jutro, to dokupywać i uśredniać, a wzrost i tak będzie w tym tygodniu, czy za miesiąc. Nie będę zwracał teraz uwagi na 1, czy 2 gr, bo okaże się, że stracę nawet kilkadziesiąt groszy przy wzrostach, dlatego bo sądzę, że wzrost będzie nagły i szybki.
  • Re: Dno dna do zaliczenia Autor: ~Pier [46.93.44.*]
    pisałem wczoraj że sprzedac to nie słuchacie dzis spokojnie odkupiecie po14gr
  • Re: Dno dna do zaliczenia Autor: ~EMU [195.177.86.*]
    MIAŁEŚ RACJĘ GREG, GDZIE KOLEJNY PRZYSTANEK TERAZ? JESZCZE NIE BYŁO TEGO ROZPĘDZENIA
[x]
DITIX -1,38% 0,21 2026-03-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.