Uboat wychodzi, jak wojska radzieckie z Polski, a to wygląda jak prosty recykling formuły, tylko okręt jest ponad wodą. Produkcyjnie sensowne, ale zobaczymy, czy porwie wyobraźnię.
Przesadzacie. Trailer wybitny nie jest ale gra i pomysł spoko. Trzymamy kciuki za ubota bo to będzie podobne. W końcu coś się dzieje same dobre informacje. Ale niektórzy marudzą
UBOAT pamiętam jeszcze z debiutu PLW. Bardzo nie idzie produkcja, marketing też nie urywa.. Czyżby to miał być projekt Deep Water, który będą już robić pod szyldem CFG?
Aircraft widać że tanio zrobiony będzie a konwencją będzie odpowiadał This war of Mine. Ciekawy zabieg. Szkoda że nie wysokobudżetowy (piszę jako gracz). Do wydania jest sporo czasu a już mają sporo. Tak jak nie wyobrażałem sobie symulatora statku to survival się sprzeda.
Jestem świadomy, że to taki "badawczy" trailer. Choć jeśli faktycznie zdecydują o produkcji to mam nadzieję, że będzie przynajmniej na poziomie już tego co możemy zobaczyć w UBOAT. Choć chyba metryki nie przekonują w tej chwili co do Aircraft, ale to już ocenia PLW, nie my. Szczególnie patrząc z perspektywy Farm&Fix 2020 - to dla mnie swego rodzaju fenomen zainteresowania.