Szczekaj dalej :) napisz jeszcze, że kosa jest od Brouwera i ludzie od Brouwera sprzedają akcje hahahah coraz większe zale wylewane przez porażki na plg i sofcie :)
Klasyka. perfidne wmawianie że gdzieś mówiłem że prezes sypie i znów próba zakrycia tego co tu pisze jakimiś innymi spółkami. Słaby jesteś. Nawet do słów prezesa z filmu się nie odniosles.
Oczywiście przemilczasz fakt że główny akcjonariusz pozbył się 7 mln akcji i to, że był przewodniczącym RN. To cały czas podkreślam i gdziekolwiek to zrobię wyskakujesz z tekstem twierdząc że sugeruje że sypie prezes a zaraz po tym wysyłasz mnie na plg i sbe co już jest mega słabe bo raz że tam jestem i się udzielam to na plg jestem więcej % do przodu niż Ty na t2p. Sbl cienko ale średniej nie mam złej bo 36 gr. Ale to nie ważne bo mówimy tu o t2p, które robi mniej niż większość spółek z nc. Przychody kpina, dodruk akcji po 10 gr kpina a Gordon marzy o kontraktach na miliony.
Michał z Raciborza vel src, sam pisałeś, że ludzie prezesa sypia, masz jakąś chorobe związana z pamięcią? Twoje slowa, ale jak zawsze ubikasz niewygodnego :)