• Rozwój... Autor: jazi1 [5.173.233.*]
    Firma rozwija się z miesiąca na miesiąc. 1,5 mln zysku netto za 2018 rok. Pytanie mam do poszywaczy i reszty co hejtują ciągle. Jak Wam się wydaje spółka wydrukowała sobie te półtora miliona czy jak? Piszecie w kółko ze trup itd a oni z miesiąca na miesiąc realizują to co podali w planie. Obserwuję to forum od dłuższego czasu i mam wrażenie że wy cokolwiek upośledzeni jesteście. Dajcie sobie wreszcie sprawę że nikt normalny nie bierze pod uwagę waszych wpisów w stylu BAZA, DNO, UCIEKAĆ itp. Jeśli macie jakieś ale to bardzo Was proszę - piszcie rzeczowo. Miejcie na uwadze, że firma jest w fazie rozwoju i ropa na którejś z działek wziętych aportem nie tryśnie. Tu trzeba czasu i systematycznego działania zarządu a wszystko będzie dobrze. Przestańcie ujadać bez rzeczowej argumentacji. Jeśli nadal będziecie hejtować będzie to oznaczać, że macie na celu tylko wywołanie paniki wśród inwestorów w celu odkupienia od nich akcji w niskiej cenie. Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Rozwój... Autor: ~src [37.47.126.*]
    Popieram ten apel ale nie oszukujmy się i powiedzmy sobie szczerze, że ten podszywacz honoru nie ma i będzie trolował
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.255.77.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Rozwój... Autor: ~srcfan [178.43.207.*]
    dobry apel kolego, ale spokoju nie zaznasz :) jak Kuba Bogu.... Macie jednego niewiernego u siebie i będziecie za to płacić. A czy coś daje ? zobacz na arkusz zleceń po stronie kupna :)
  • Re: Rozwój... Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Ja się pod tym podpisuję i czekam na okazję do kupna pakieciku. Tymi trolami się nie przejmujcie bo to reprezentanci dołów intelektualnych środowiska inwestorskiego. Ten z IP 178.43.39. poniósł ogromną stratę kapitału na tym: https://www.bankier.pl/forum/temat_kiedy-zarejestrowanie-akcji,26331809.html
    Utopił tam ponad 80% kapitału.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [205.201.55.*]
  • Re: Rozwój... Autor: ~polak [89.67.143.*]
    extra napisane ja dodam tylko tik tak bo kiedy odpali to ......
  • Re: Rozwój... Autor: ~mike [89.79.40.*]
    również popieram ten wpis
  • Re: Rozwój... Autor: ~FrankDrebin [77.112.106.*]
    przestanmy odpisywac to wkoncu znikna bo ile mozna pisac sam ze soba lub z kumplem na kolanach hehe
  • Re: Rozwój... Autor: ~cezar [159.205.225.*]
    Jazi ,brawo, szacun.
    Proszę nie odpisywać tym trolom których wszyscy znamy. Nie mam pojęcia jaki mają cel (domyślam się tylko) ale zawsze jest tak ,że jak ktoś cały czas interesuje się spółką to ma w tym jakiś cel.
    A poza tym, to muszą to być bardzo cyniczni ludzie a takich nigdy nie chciałbym spotkać na swojej drodze.
    Muszą mieć bardzo smutne życie skoro znajdują przyjemność w pisaniu tych żenujących postów.
  • Re: Rozwój... Autor: ~Haribo [77.255.77.*]
    Src honoru to ty niemasz i jesteś największym trolem.
  • Re: Rozwój... Autor: ~Kler2-ZemstaBiskupa [89.77.163.*]
    Pogonić tego czarnego co się przeniósł do Torunia i cały czas spamuje.
  • Re: Rozwój... Autor: ~Achtung [45.56.228.*]
    Prawda, do góry.
  • Re: Rozwój... Autor: ~Kortez [37.47.235.*]
    Tanie zagrywki w spychaniu wątku z niewygidną prawdą cały czas są w grze?
    No na to wygląda. Pozdrawiam serdecznie normalnych ludzi.
    Właśnie tak :)
  • Re: Rozwój... Autor: ~libra314 [205.201.55.*]
    Sądząc po porze, Achtung teraz szoruje patelnie u Hindusa :D
  • Re: Rozwój... Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Ten ich przywódca, który najwięcej kłapie jadaczką pracuje 600 m pod ziemią w kopalni po jaja w marasie. Tutaj struga mecenasa :D Zapyleńce :D
  • Re: Rozwój... Autor: ~vv [51.15.244.*]
    Ha ha ha! Cieszę się, że jesteś. Wracają świetne teksty z MG :)))
    Po raz kolejny
  • Re: Rozwój... Autor: ~libra314 [185.135.2.*]
    Współczuję, znów musisz siedzieć po nocach. Sporo zdrowia cię ten plg kosztuje.
    Hops do góry.
  • Re: Rozwój... Autor: ~libra314 [185.135.2.*]
    Plg to jedyna twoja nadzieja na uwolnienie się od zmywaka? No to jeszcze długo tam posiedzisz.
  • Re: Rozwój... Autor: ~Kortez [37.47.37.*]
    Małej wiary jesteś... powoli ruszamy z miejsca.
  • Re: Rozwój... Autor: ~srcfan [178.43.26.*]
    co robicie ruszacie ? buhahahahah 300 akcji i brak chętnych na kupno .. niko to twoje wielkie zakupy? hahahahah ładnie się przedstawiłeś :) właśnie pracujesz 600 metrów pod ziemią po pachy w wodzie i jeszxcze swoich kumpli z kopalnii powiesiłes na stoppoint hhahaha] napisz jak zawiesili spółkę bo chciałeś ją przejąć buhahahahahah ( gr jaguar ) i jak pisałeś, że ludzie orlenu zbierają stoppoint i będzie po 5 zł hahahahaha człowieku idź poi leki hahaha wielki spec bez kasy :) na samym CFI zarobiłem więcej niż ty przez całe życie, ale eksperta może próbować grać hahahahaha łowca padlin i kolekcjoner haków hahahah
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.56.228.*]
  • Re: Rozwój... Autor: ~frankdrebin [77.112.106.*]
    Dnia 2019-02-27 o godz. 15:54 ~srcfan napisał(a):
    > co robicie ruszacie ? buhahahahah 300 akcji i brak chętnych na kupno .. niko to twoje wielkie zakupy? hahahahah ładnie się przedstawiłeś :) właśnie pracujesz 600 metrów pod ziemią po pachy w wodzie i jeszxcze swoich kumpli z kopalnii powiesiłes na stoppoint hhahaha] napisz jak zawiesili spółkę bo chciałeś ją przejąć buhahahahahah ( gr jaguar ) i jak pisałeś, że ludzie orlenu zbierają stoppoint i będzie po 5 zł hahahahaha człowieku idź poi leki hahaha wielki spec bez kasy :) na samym CFI zarobiłem więcej niż ty przez całe życie, ale eksperta może próbować grać hahahahaha łowca padlin i kolekcjoner haków hahahah

masz problemy z psychiką-jak chcesz polece ci dobrą specjalistkę:)-moja znajoma lubi takie wyzwania:)
  • Re: Rozwój... Autor: ~Achtung [89.64.44.*]
    Hops hops, pozdrawiam ze zmywaka
  • Re: Rozwój... Autor: jazi1 [5.173.241.*]
    No i plan się powoli realizuje. Tak jak pisałem wcześniej działania zarządu dążą do rozwoju spółki. Tylko czekać na wymierne skutki. Pozdrawiam rozsądnych i cierpliwych.
  • Re: Rozwój... Autor: ~Achtung [37.47.246.*]
    O to to.
[x]
PLGROUP -13,64% 0,29 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.