Po takich infach smieciowe spółki rosły by o 300% najmniej tu opanowanie i spokój ale jak ruszy to zatrzyma się na 5 lekko widać że wierzą w sukces i nie oszukują akcjonariuszy
Widocznie to nie było takie proste jak ci się wydaje lub nie byli wtedy pewni na 100%,ze projekt wypali. No i jakby tak zrobili to wszyscy zaraz by krzyczeli,ze wał, insider trading itd.
No i najważniejsze czy w ogole będą chcieli sprzedawać jeśli ten projekt jest tak perspektywiczny jak się wydaje. Nie każdy chce się niewiadomo jak nachapac. No i może myślą o sprzedaniu tego później jakimś funduszom albo inwestorowi za kilka złotych. Co do komunikacji odkąd nastał Krzysztof D nie można mieć zastrzeżeń :)
W okresie zamkniętym bym kupował na ciocie, babcie, sąsiadkę he . A co niby nie jest takie proste? Mi się właśnie zapaliła lampKa bo czym bliżej finalu to coraz dziwniejsze zachowanie - jak to wytłumaczysz ? Czy wcześniej gdzieś Krzysztof się wykazał że tak mozżna ufać? Mi nadal brak mocniejszego wejścia w papier przy Takich superlatywach.
Ze sypał 14 więc miał okres zamknięty bo raport był 14 więc KNF. Po drugie walił w rynek a mógł dać na umowę obecnym akcjonariuszą albo wykorzystać skup a tu infa zostały ewidentnie wykorystane pod wysyp.
Zakazem zawierania transakcji w okresie zamkniętym zostały objęte, zgodnie z art. 19 ust. 11 rozporządzenia MAR, wyłącznie osoby pełniące obowiązki zarządcze u emitenta, a zatem osoby zdefiniowane w art. 3 ust. 1 pkt 25 tego rozporządzenia. Zgodnie z rozporządzeniem MAR zakaz ten nie dotyczy zatem innych osób wymienionych w art. 156 ust. 1 pkt 1 lit. a ustawy o obrocie.
4. Nabywanie Akcji Własnych w ramach Programu będzie dokonywane poprzez składanie przez Spółkę zleceń maklerskich na rynku NewConnect prowadzonym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
Widać,ze nie znasz spolki i tylko naganiasz, a to na wzrosty, a to na spadki. Stanek dawno się skonfliktował z nowym rozdaniem w spółce i obraził,ze go z prezesa wywalili. On sypał tez po 40 bo chce pokazać jaki to on fantastyczny nie był jako prezes,a ze nic nie zrobił...te 300k co mu zostało to rynek szybko odbierze jeśli będzie chciał sprzedać. To raptem 200k złotych.
Ps. Widać,ze nie masz żadnej wiedzy o mar ani o okresach zamkniętych i tylko wypisujesz swoje żale bo nie zarobiłeś:)
Coś tam wiem dlatego wydawało mi się że jego okres zamknięty obowiązywał. W takich akcjach siada się do stołu i odbiera się towar pakietem. A zarobić swoje zarobiłem a teraz stwierdzam fakt że jesteście skazani na boczniaka.