Ja nie sądzę żeby ktoś kto sie zaraził tym g jeszcze chciał dokupować. A pijar juz taki tu został zrobiony że też nie sądze żeby nowi akcjonariusze kupowali. Nie mam pojecia kto , a może to tylko takie przerzucanie w nadziei że ktos sie skusi , Chyba że ktos wie więcej niż ogół.
Tu zawsze były obroty i skup na takich nastrojach... A później heppy i pompowanie kursu. Niestety my jesteśmy skazani na nie wiedze co będzie dalej. Ale ktoś skupuje i to widać gołym okiem. Zobaczymy co dalej.
Juz wam tlumacze tajemnicze wzrosty... teraz nie trzeba duzo by zapalic te wysuszone siano w waszych glowach, wiec ktos spekulacyjnie sie ustawil na k wiec ktos z als sie wysypal.. ten ktory upil podbije teraz kurs zebyscie znowu uwierzyli w gniota i sami podkupowali w promicji... na dodatek mialo to zwolac leszczy ze stopka bo ktos chce go teraz dokupic po 12 gr :D na stopku nie ma leszczy, sa tylko wytrawni inwestorzy... Wy tez uwazajcie, nie dajcie sie zrobic w bambuko
Nakarmcie go porządnie, potrzebuje wzrostow zeby wyjsc.... mozecie to smialo odebrac taniej jezeli dalej wierzycie.. jest owca trzeba strzyc... moja dobra rada
Takich naiwnych co robi podbite na elei zeby zwabic na cypra ludzi i naganiac na stopie to sobie moze szukac ale nie tu.Myslisz ze znalazlec ciemniakow?kto dolki kopie sam w nie wpada!!