W każdym bądź razie najwyzszym organem statutowym DGA jest Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy ....i to ono decyduje o wysokosci dywidendy ....w zeszłym roku" było miło"...i w tym również będzie miło ...nie ma powodu żeby było inaczej....https://m.bankier.pl/wiadomosc/DGA-Podjecie-uchwaly-o-dywidendzie-7593054.html
Wysokość dywidendy została ustalona na poziomie procentowym od wypracowanego zysku - Pełny raport roczny zostanie opublikowany 26 kwietnia, także trzeba być cierpliwym,nikt tu nie będzie wrózył z fusów...także : % + gest głównych akcjonariuszy = wysokość dywidendy /proste działanie matematyczne/
Nie wiem @Eskimos co Ci odpisać...buhahaha...ja Ci nie sprzedam.....osoby które znam również....tu jakieś dzieciaki kupują i sprzedają po 50,75,100sztuk....no bawią się między sobą.....i dobrze zresztą...
Ustawka...sternik myślał ze dostanie coś po 8,80....ale wszystko gotowe do jazdy a wiesz czemu?....Bankier.pl usunął kilka wątkow z naszego forum.....dobry znak......ktoś płaci i wymaga.../zobaczymy czy się sprawdzi/....
Ja już mam komplet, zrobiłem "coś "...nie było widać ?....i o to chodziło .....bądź spokojny, tu każdy się gapi i czeka aż będzie taniej....teraz czekamy na kolejne kontrakty i na Dywidendę oczywiście za rok 2018
TAK.....ile nie wiem....Cytat z ostatniego raportu:Należnosci z tytułu realizowanych projektów unijnych 8.396.000 -dolicz 8 zakończonych postepowań reastruktyryzacyjnych z których też nie wiem czy kasa już wpłyneła bo wiesz jak działają Sądy.....@Eskimos aż takiej wiedzy nie mam ....do tego dochodzi balansujacy kurs PTWP...bez pół litra nie policzysz ....jest oki
Mowa jest o "zaległościach" ....stan na 30.09.18 - pokusiłem się zliczycz kwoty kontraktów - dofinansowań umów podpisanych....ok 32.000.000 ....po tym terminie ...../bez komentarza/