dokupilem sobie narazie tylko 25kilo dzis, mysle ze jutro dokupie ok 25-50k chyba ze info wyjdzie to na +50% juz brac nie bede a poczekam z tym co mam i sprzedam po 2zl a pozniej sie odkupi znow taniej po korekcie ;) pozdro
.. pisze, poniewaz sie ciesze ze mam znow wiecej akcji T2P - mojej ulubionej perly z NC! :) Myslalem ze uda sie dobrac po ok 40gr, ale twardzi jestescie przyznaje, 49-50gr tez okazja wkoncu beda zlotowki tu w tym roku jeszcze w moze juz luty-marzec? ktoz to moze wiedziec? Chyba tylko Termo? ;) A nie zalezy mi by wiecej dobrac jak zdaze to dobiore jak wspomnialem, ale reszta kasy jestem na Prairie tam tez lada dzien info(jeszcze w tym tygodniu, a raczej z JSW, ktory przejmie koncesje Prairie) Zobaczymy z czego wyjdzie szybciej info i co wiecej urosnie Termo czy prairie. Odliczanie czas zaczac :D
Dnia 2019-02-19 o godz. 16:31 ~Inwestor-spekulant napisał(a): > dokupilem sobie narazie tylko 25kilo dzis, mysle ze jutro dokupie ok 25-50k chyba ze info wyjdzie to na +50% juz brac nie bede a poczekam z tym co mam i sprzedam po 2zl a pozniej sie odkupi znow taniej po korekcie ;) pozdro
Dnia 2019-02-19 o godz. 16:54 ~koko napisał(a): > Dnia 2019-02-19 o godz. 16:31 ~Inwestor-spekulant napisał(a): > > dokupilem sobie narazie tylko 25kilo dzis, mysle ze jutro dokupie ok 25-50k chyba ze info wyjdzie to na +50% juz brac nie bede a poczekam z tym co mam i sprzedam po 2zl a pozniej sie odkupi znow taniej po korekcie ;) pozdro > > witamy na pokładzie Inwestor:)
brawo inwestor sa pod oporem 50-51 dzis nawet 46-7 rozdawali czekamy ma pozytywne informacje bo mamy totalna konsole 46-50 na malych obrotach .ps to inwestor widze ze sam dzis polowe obrotow zrobiles:)
Ano :p obroty spadają już nikt nie chce oddawać niżej, niedługo w górę. Dziś ktoś mocno zbierał Prairie i wszedłem ponownie pod info. Myślę, że zdążę jeszcze dobrac najpóźniej w piątek T2P powiększony o zysk z innych perel, najlepiej jakby spadł jeszcze, bo by się miało jeszcze więcej akcyjek naszej perły, bo o kurs w przyszłości się wogole nie martwię. Dodam, że jak ok 2zl T2P osiągnie to prezes będzie chciał też przenieść T2P na GPW niż tkwić wciąż na NC. Pozdro :)
Fajnie ktoś po 40gr sypnal szkoda ze nie wczoraj jak stałem po 40 dajcie 40gr jutro lub w piątek jak opchne inna spółkę to po 40gr jeszcze bym chciał dobrać ok? Byłoby milo z waszej strony:D
Dawać na 40gr lub nizej mogę wisieć sobie tylko dajcie jeszcze ę tanio kupić plisy ale to jutro bądź w piątek bo dziś nie dokupuje bo trzymam prairie jeszcze bo będzie wyżej pozdro:)
A jak stałem prawie 100k po 40gr nie mógł idiotyczne sprzedać tylko dziś kiedy nie stoję na kupno? Heh oby jeszcze sypnal raz do 40gr nie zamierzam drożej dokupowac skoro nadal są takie zrzuty tu czasem:p mogę drożej kupić, ale po Infie znow:)
Zniewolony widzę dalej pisanie w swoim stylu, czyli o niczym hahaha src dalej swoje, czyli nic się nie zmieniło :)
Dodam tylko, że umowa z USNC jest w pełni prawdziwa i wszytkie szczegoly zawarte w artykule na bankierze są też prawdziwe. Potwierdzone z dobrego źródła czyli v-ce prezesa USNC :)